MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Tolgahan İmal'ın yorumları

Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - Tolgahan İmal'ın yorumları

19 Haziran Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Bursa’da cazip bankolarım var…

1.AYAK: Yarış yaşamını yakından takip ettiğim müthiş kısrak Nurtay’ın temsilcisi DENİZSEFASI, idman pistindeki dereceli işlerini ilk koşusuna yansıtmayı başaramadı. Buna rağmen kalitesiyle bir şansı daha hak ettiğini düşünerek favori olarak öneriyorum. Ertürk ve Oğlumege gibi klas safkanların anneden kardeşi olan ERAYŞE, ekürisiyle birlikte HAN KUTLU, tabela içindeki yarışlarıyla ASLINAZ, güçlü kan hattıyla BEYRUTLUKIZ, ilk yarışında tatminkar görünen ERDENGÜL ve kaba kumda farklı koşma ihtimali bulunan UÇANGÜZEL sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye almakta fayda var.

2.AYAK: Günün zorlu mücadelesinde, lehine mesafede ARCHMAN, kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren HEAL HEAD, çıkış arayan MAN ON FIRE, son haftalarda formunu ciddi manada geliştiren PERFECTUS, henüz gerçek gücünü yansıtmayan ILDIR RÜZGARI, kötü gidişatına son startında dur diyen HEADWAY, takibimdeki SONIC BOOM, güçlü pedigrisiyle ALL ACCOUNTED FOR, bu guruplarda her zaman söz sahibi olabilecek potansiyelde olan MARMARAY ve formda jokeyiyle ONUREFE ilk planda önereceğim safkanlardır.

3.AYAK: Eski günlerinden uzak bir görünüm çizse de kalitesine olan inancımı yitirmediğim KUTLUERİNOĞLU, son yarışında geciken ataklarıyla tabela dışı kalsa da potoya son derece güçlü girerek dikkatime takıldı. Bu kez düzlüğe daha önlerde çıkabilirse kazanabilir. Fit durumdaki IŞKINAT ilk ve sert rakibidir. EXCALIBUR, RUAT, DOĞUHAN, KORALAY, BÜREBEY ve GÖKBAKIR ile rahat bir koşu izlemeyi tavsiye ediyorum.

4.AYAK: Bursa kumunda katıldığı koşularda tabeladan düşmezken, bunlardan birinde ise kazanmayı başaran PART OF ME, yeterli formu ve ekürisiyle birlikte kazanmaya yakın görünmekte. Üstelik son dönemin çıkıştaki aprantisi Onur Yıldız ile start alacak. Ekürisi Wembley Fırtınası’nı da yabana atmamak gerekir. Ekürilerin bir adım önde olduğunu düşünmekle kalmayıp, günün ilk bankosu olarak da okurlarımıza öneriyorum.

5.AYAK: Taylığından bu yana takibimde olan KÜLÜNK RÜZGAR, biraz zor kazansa da mütemadiyen iyi koşmakta. Zaten yarışlarına baktığımızda kolay kolay tabeladan düşmediğini görüyoruz. Lehine koşullar altında ve uygun rakipleri arasında start alacak olan safkanın bu kez özlediği birinciliğe ulaşmasını bekliyorum. Günün bir diğer bankosu olarak Fanatik Hipodrom okurlarının değerlendirmesine sunuyorum.

6.AYAK: Birçoğu vasatı aşmakta zorlanan isimlerin mücadelesinde, Son yarışını öönemsemediğim MY CEM, kısa süre geriye alınsa da iyi hazırlanan ASARCIKLU ve yeterli formuyla MOLUHAN ilk planda düşünülmelidir. LİDERFEE, BATINHAN, KAFKASOĞLU ve GÜLYÜZ ise hata kollayacak isimlerdir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4.7.8.1.3.6.10 ) ( 1.6.7.2.8.5.4.10.3.9 ) ( 3.5.6.4.1.2.7.8 ) ( 2 ) ( 3 ) ( 5.2.3.1.4.6.9.10 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ