MENÜ

Deniz Türüç'ten transfer açıklaması

Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Deniz Türüç, Lig Radyo'da Mixed Zone programında Ömer Necati Albayrak'a çok özel açıklamalar yaptı.

Deniz Türüç'ten transfer açıklaması

Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Deniz Türüç, Lig Radyo'da Mixed Zone programında Ömer Necati Albayrak'a çok özel açıklamalar yaptı. Söze sezonu değerlendirerek başlayan başarılı oyuncu, "Bizim adımıza çok iyi bitti sezon. Kötü bir dönem geçirdik, ucuz atlattık. Kayserispor olarak Süper Lig'de kalmamız çok önemliydi. İnşallah bir daha böyle bir şanssızlık yaşamayız" dedi.

'Süper Lig çok sert'

Süper Lig'de oynanan futbolun sert olduğuna vurgu yapan Deniz, "Bir gutbetçi olarak Süper Lig'e gelmek kolay değil. Çünlü Türkiye ligi Hollanda'ya göre oldukça çok sert. Yarı sahayı geçtiğinde rahat bırakmıyorlar. Ben fiziksel olarak güçlü olsam da daha akıllı oynamaya çalışıyorum. Ara paslarımı kullanıyorum, skora yakın oynamaya çalışıyorum. Frikikler için özel çalışıyorum. Messi farklı bir kalite ama Ronalda çalışarak yeteneklerini çalışarak ortaya çıkardı. Ben de frikiklere kornerlere aynı şekilde çalışıyorum ayrı olarak. Kendimi bu şekilde geliştiriyorum. 11 gol, 11 asist yaptım. Beni çok mutlu eden bir performans. Ama takımın performansı daha önemli. Umarım Kayserispor bir daha aynı sıkıntıyı yaşamaz" ifadelerini kullandı.

'Milli takımda kalacağım'

Milli takımda oynamanın verdiği mutluluğun paha biçilemez olduğunu vurgulayan Deniz Türüç, sözlerine şöyle devam etti: "Her Türk futbolcu için en önemli hedeftir milli takım. Ay-Yıldızlı bayrağı kalbinde taşımak gururdur. Benim de hedefim buydu. Ama gelmek değil kalmak önemli. Hedef oraya gelmekti, şimdi ise kalmak. Umarım bunu da gerçekleştiririm. Çünkü ben bunu çok istiyorum."

'Önce 4 büyüklerden biri'

"Açıkçası transfer konularına girmek doğru olmaz benim adıma. Gururla Kayserispor'un oyuncusuyum. Futbolda iyi bir performas gösterince Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon hepsi olabilir, hepsine gidebilirsiniz. Futbolda bu böyle. Benim için önemli olan çalışmaya devam etmek gerisi menacerlerimin bileceği iş. Benim hedeflerim var, adım adım gitmek istiyorum. 2 sene önce Kayserispor'u tercih ettim ve bundan yana hiç pişman değilim. İnşallah uzun yıllar da giyerim ama hedefim tabii ki 4 büyüklerden bir tanesinin formasını giyip sonra Avrupa'ya gitmek. Her oyuncunun hedefleri var. Ben de bunu hedefliyorum. Daha gencim ve bu hedeflerime ulaşacağıma kesinlikle inanıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ