MENÜ

Bülent Uygun'a ekip vetosu

Osmanlıspor'un Bülent Uygun'la 3 yıllığına anlaşması beklenirken şok bir gelişme yaşanmış ve Başkent ekibi, tecrübeli hocayla sözleşme imzalamaktan vazgeçmişti. Tarafların anlaşamamasının ardındaki neden çok geçmeden ortaya çıktı.

Bülent Uygun'a ekip vetosu

Osmanlıspor'la prensipte anlaşan ve 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Bülent Uygun hakkında şok bir gelişme yaşandı. Başkent ekibi, tecrübeli teknik adamla mukavele yapmaktan vazgeçti.

Tarafların anlaşamamasının ardındaki neden ise çok geçmeden ortaya çıktı. FANATİK'in ulaştığı bilgiye göre; her gittiği takımda kendi teknik ekibiyle çalışan Uygun, Osmanlıspor'a aynı kadrosuyla gitmek istedi. Ancak Osmanlısporlu idareciler, Uygun'a 2 yardımcı ve kaleci hocasının kulüp bünyesinden olacağını iletti.

Osmanlıspor'la görüştükten sonra ekibine kaleci hocası olarak; Milli Takımlar'da çalışan Özden Öngün'ü çağıran Bülent Uygun'un ise öngörülen bu şartları kabul etmediği ifade edildi.

Gündemine birçok teknik adamı alan Mor-Sarılılar'da yapılan yönetim toplantısında ise genel görüşün takımın başına yabancı bir teknik adam getirilmesi yönünde olduğu ve araştırmaların bu doğrultuda yapılacağı öğrenildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ