MENÜ

BAUSuperMassive Liderliğini Korudu

Heyecan dolu League of Legends Şampiyonluk Ligi 3. Hafta mücadeleleriyle devam etti. Geri dönüşlerin damga vurduğu haftanın sonunda,BAUSuperMassivezirvedeki yerini korudu.1907 Fenerbahçe Espor ve Oyunfor.CREW ise haftayı ilk üçte bitiren diğer takımlar oldu.

BAUSuperMassive Liderliğini Korudu

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Yaz Mevsimi’nde bir haftayı daha geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da puanların paylaşıldığı serilerin sonunda, liderlik ve ilk üç sıralaması değişmedi. 1907 Fenerbahçe Espor ve Oyunfor.CREW, BAUSuperMassive’i 3. haftada da takip etmeyi sürdürdü.

Haftanın açılış günü,Galakticos – 1907 Fenerbahçe Espor, Çilekler – Oyunfor.CREWve Team AURORA – BAUSuperMassive mücadeleleriyle başladı. Açılış karşılaşmasında müthiş bir takım oyunu sergileyen Team AURORA serinin ilk maçını kazanırken, maçın adamı ise Zergsting oldu. 24 dakikalık hızlı bir mücadelenin ardından BAUSuperMassive seride beraberliği sağlamayı başarırken Stomaged ise bu maçın yıldızı olarak akıllarda kaldı.

Günün ikinci mücadelesi Çilekler ve Oyunfor.CREWarasındaydı. Oyunfor.CREWrakibini sürekli kuşatma altında tutarak her iki karşılaşmadan da galip ayrılmasını bildi. Takımın yıldızı Mocha ise tartışmasız şekilde maçın adamı olarak seriye adını yazdırdı. Bugünün son serisi ise Galakticos ile 1907 Fenerbahçe Espor arasındaydı. Kaotik bir savaş ve farklı noktalarda gelişen takaslar olarak tanımlanabilecek mücadele 65 dakika sürerken, 4063 Minyon’un “biçildiği” karşılaşmanın galibi 1907 Fenerbahçe Esporoldu. İlk maçın yıldızı Thaldrin olurken, ikinci maça damga vuran isim ise padden’dı.

BAUSuperMassive Liderliğini Korudu



İkinci güne Dark Passage.BKM Express– P3P eSportsmücadelesiyle başlandı. Haftaya iki transferle başlayan P3P eSports ilk maçıüstün tamamlamasına rağmen,ikinci maçta elde ettiği avantajı bırakmayan Dark Passage.BKM Express 1 puanı hanesine yazdırdı. Serinin ilk maçında Reje, maçın adamı olmayı başarırken, ikinci maçın sonunda bu unvanı alan isim HolyPhoenixoldu. İkinci seride Vadi’ye inen takımlar Oyunfor.CREWve Galakticos’tu. Zorlu takım savaşlarına sahne olan müsabakadan galip çıkmadı ve 1-1 biten serinin sonunda takımlar puanları paylaştı. Soz Purefect ilk maçın yıldızı olmayı başarırken ikinci maçın adamı Naehyun’du. Günün son maçında sahne alan BAUSuperMassive ve Çilekler arasındaki 26 dakikalık mücadelenin galibi, rakibini her aşamada zorlayan BAUSuperMassive oldu. Günün yıldızı ise kuşkusuz fabFabulous’tı.

Haftanın son gününde açılışı 1907 Fenerbahçe Esporve P3P eSportsyaptı. Baron pitinde gerçekleşen takım savaşında 4 kişiyi düşüren 1907 Fenerbahçe Espor ilk maçı kazansa da iki takım haftanın modasına uyarak Vadi’den beraberlikle ayrıldı. Hioss ve Frozen ise maçın adamı olmayı başaran oyuncular oldu.

Haftanın kapanışını yapan takımlarDark Passage.BKM Expressve Team AURORA’ydı. İlk galibiyeti almayı başaran Team AURORA galibiyeti koruyamadı ve Dark Passage.BKM Expressikinci maçtan galip ayrılarak 1 puanı alan taraf oldu. Immortoru müthiş bir ultiyle maça damga vururken, karşılaşmanın diğer yıldızı ise rakibe ağır hasarlar veren Godbro oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ