MENÜ

Milano'da Kucka pazarlığı

Slovak yıldızın menajeri ve kulübü Milan ile son kez görüşecek olan Başkan Usta, taraftara müjdeyi vermeyi hedefliyor. Önümüzdeki hafta Juraj Kucka’nın sözleşme imzalaması bekleniyor.

Milano'da Kucka pazarlığı

Juraj Kucka adım adım Trabzonspor’a geliyor.... 50. yıla denk gelen önümüzdeki sezon öncesi taraftarı havaya sokmak isteyen Başkan Muharrem Usta, Kucka ile bombayı patlatmak istiyor. Slovak futbolcunun transferinde bu hafta sonu hareketli geçecek.

Çünkü Başkan Usta, kurmaylarıyla birlikte Milano’ya gidecek. İlk olarak Kucka’nın bonservisini elinde bulunduran Milan ile masaya oturacak olan Usta, kiralama formülüyle işi bitirmeyi hedefliyor. Eğer bu konuda problem yaşanırsa, 30 yaşındaki yıldızın tapusu alınacak. Daha önce defalarca kez temas kurulan Kucka’nın menaceriyle de Başkan Usta, Milano’da yüz yüze görüşecek. Yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret ödemeye hazır olan Bordo-Mavililer, imza parasını da koz olarak kullanacak.

Bayram hediyesi...

Kucka cephesinde ekonomik konular dahil hiçbir sıkıntı yaşanmazken, Milan’la ilgili pürüzlerin de hafta sonunda tamamen çözülmesi bekleniyor. Trabzonspor Yönetimi, önümüzdeki hafta içinde mümkünse bayramda Kucka’yı sözleşme imzalatmayı hedefliyor.

Durica ikna etti

Kucka’nın transferinde kilit rolü oynayan isim Jan Durica. Slovakya Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan Kucka ile defalarca telefonda görüşen Durica, vatandaşını Trabzonspor’a gelmesi konusunda ikna etti. Bordo-Mavili kulüp için önümüzdeki sezonun çok önemli olduğunu anlatan Durica, maddi konularda da Trabzonspor’da hiçbir sıkıntı yaşanmadığının garantisini verdi.

Serhat Demirtaş

İşte Cengiz Ünder'in en iyi 11'i!

Haberin Devamı
YORUM YAZ