MENÜ

Arkas Spor geleceğin erkek voleybolcularını arıyor

Yıllardır altyapıya verdiği önemi, A Takım'a ve Milli Takım’a kazandırdığı oyuncularla belgeleyen Arkas Spor, salonda Avrupa deneyimi yaşamak isteyen başarılı bir voleybol geleceği hayal eden erkek voleybolcu adaylarını arıyor. Seçmeler 3-4 Temmuz tarihlerinde Arkas Spor’un Örnekköy tesislerinde gerçekleşecek.

Arkas Spor geleceğin erkek voleybolcularını arıyor

Voleybol Efeler Ligi'nde final oynayıp önümüzdeki sezonda da ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Arkas Spor,Türk sporunun gelişimine katkıda bulunma, sağlıklı sportif nesillerin yetişmesini sağlama, örnek sporcular yetiştirme misyonuyla hareket ediyor. Bu amaçla her yıl yeni yetenekleri keşfetmek, voleybola ilgi duyan gençlere fırsat sunmak amacıyla seçmeler yapıyor. İzmir’de bulunan tesisinde programlara katılarak voleybolu öğrenen 8 bine yakın genç, aynı zamanda spor yaparak sosyal bir çevre içinde kendilerini tanımak, bir ekibe katılmak, ekip üyesi olarak mücadele etme, paylaşma, öz çalışma disiplinini kazanma fırsatını buluyor.

Bugüne kadar altyapısında yetişen pek çok gencin A Takım ve Milli Takım’da forma giymesinin yanı sıra başarıları ile gururlanan kulüp, genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Bu yılki takım kadrosunda yer alan Mustafa Koç, Yiğit Gülmezoğlu ve Gökhan Gökgöz’ün ise Arkas Spor altyapısında yetişerek bugün Türk Milli Takımı’nda oynamaları da gurur tatablosunun bir parçası.

Erkek adaylar 3-4 Temmuz’da seçilecek

Erkek voleybolcu adayları için Arkas Spor tesisleri kapılarını 3-4 Temmuz tarihlerinde açacak. 2000 doğumlu 1,90 ve üzeri boyda, 2001 doğumlu 1,87 ve üzeri boyda, 2002 doğumlu 1,85 ve üzeri boyda, 2003 doğumlu 1,75 ve üzeri boyda ve 2004 doğumlu 1,65 ve üzeri boyda olan erkek voleybolcu adayları seçmelere katılabilecek.

Aday seçmeleri Arkas Spor Altyapı Erkekler Sorumlusu Fazıl Demirci vealtyapı antrenörleri tarafından yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ