MENÜ

10 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri

10 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımda gidecek ve gelecek isimler merak konusu. Fanatik Gazetesi ve diğer mecralara yansıyan Galatasaray transfer haberleri burada...

10 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri

Belhanda, Maicon ve Gomis transferlerinin ardından Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in uçaklar inmeye devam edecek sözleri sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmıştı. Semih Kaya'nın gidişi artık kesinleşti. Sinan Gümüş transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ben Arfa ve Konoplyanka isimleri gündemden düşmüyor. İşte 10 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri ile ilgili gelişmeler burada...

GALATASARAY'DA GÜNDEM BEN ARFA

Bruma ve Podolski gitti, Sinan Gümüş de gidiyor. Kanat rotasyonunda ciddi sıkıntı yaşayan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor, bu bölgelere iki oyuncunun birden alınmasını istedi. Sofiane Feghouli transferinde mutlu sona çok yakın olan Sarı-Kırmızılılar, hafta içinde Cezayirli yıldız futbolcuyu açıklamaya hazırlanıyor.

Kanat mevkisine düşünülen bir diğer isim ise Hatem Ben Arfa. PSG’de düzenli olarak forma giyemeyen 30 yaşındaki yıldız konusunda yönetim çok ısrarcı.

Taraftarı Ben Arfa transferiyle iyice havaya sokmak isteyen Başkan Dursun Özbek, kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda. PSG ile 1 yıl sözleşmesi kalan başarılı futbolcunun bonservisi yüksek değil. Yıllık ücret olarak düşünülen rakam ise 3.5 milyon Euro civarında.

Rakiplere yeni çalım

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da gündemine gelen Ben Arfa, geçen sezon 32 maçta 1.136 dakika şans bulmasına rağmen 4 gol, 7 asistle oynadı. Sağ ve sol kanatta görev yapan Fransız yıldız, forvet arkasında da oynayabiliyor. Hücum bölgesinde tam bir joker olan Ben Arfa konusunda bu hafta içinde somut temaslar kurulacak.


KONOPLYANKA DEFTERİ KAPANMADI!

Yehven Konoplyanka Galatasaray’ın gündeminden düşmüş değil... Schalke 04 forması giyen Ukraynalı futbolcu için yönetim önümüzdeki günlerde bir hamle daha yapacak. Öncelikli plan bu oyuncuyu 1 sene kiralık olarak takıma kazandırmak. Ancak hem futbolcuyu hem de kulübünü ikna etmek pek kolay değil. Yönetim, Ben Arfa’nın alternatifi olarak Konoplyanka’yı görüyor. Teknik direktör Igor Tudor, yapılacak takviye konusunda yönetimin aceleci davranmasını istiyor.

GALATASARAY WİLLLİAN ARAO İÇİN NABIZ YOKLADI!

Tolga ve Selçuk İnan ikilisinin yanına mutlaka bir oyuncu daha alacak olan Galatasaray, çok geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdürüyor. Maicon transferiyle birlikte bu sezon Brezilya pazarına giren Sarı-Kırmızılı takımın sportif direktörü Cenk Ergün, Willian Arao konusunda da girişimlerde bulunuyor.

Flamengo’nun 1.81 boyundaki defansif orta saha oyuncusu, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle dikkat çekiyor. Kesici özelliğiyle ön planda olan Arao, 2017’de toplam 29 resmi maçta görev yaptı. Brezilya basını da Galatasaray’ın 24 yaşındaki dinamoyla yakından ilgilendiğini yazarken, 4 milyon Euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığını belirtti.

Tudor’un geniş listesinde

Willian Arao ile Avrupa’dan ilgilenen tek takım Galatasaray değil. İtalya’nın köklü kulübü Roma da genç Sambacı’yı yakından takip ediyor. Teknik direktör Igor Tudor’un yönetime verdiği geniş listede Arao isminin yazdığı belirtilirken, diğer adaylardaki duruma göre konu netlik kazanacak.

SİNAN GÜMÜŞ BENFICA YOLCUSU

Portekiz ekibi Benfica’nın ilgilendiği Sinan Gümüş için yeniden ayrılık çanları çalmaya başladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Tudor’un Diosgyor ile oynanan hazırlık maçında performansını beğenmediği genç oyuncu ile görüşüp “Sahada yoksun. Kendini futbola verip daha çok çalışmalısın” şeklinde uyardığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, fiyat artıran Benfica’nın 3.5 milyon Euro’luk teklifini değerlendirme kararı aldığı, yeni transferlere kaynak yaratmak için Sinan Gümüş’ün de satılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Cenk’ten 1, Semih’ten 2.5 milyon Euro alacak olan yönetim, Sinan’dan da gelecek 3.5 milyon Euro’yla 7 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi sağlayacak.

FEGHOULİ TRANSFERİNE TATİL ENGELİ

27 yaşındaki Cezayirli futbolcu için 4.5 milyon euro bonservis vermeyi kabul eden Galatasaray, Feghouli’ye ise senelik net 3 milyon euro vermeye hazır olduğunu oyuncunun menajerine bildirmişti.

Diğer taraftan Galatasaray’da sağ bek transferinde Corchia, Mariano ve Lichsteiner için girişimler sürüyor. Üç futbolcudan birinin işinin bu hafta bitirilmesi planlanıyor. Cavanda’nın kamptan yollanmasının ardından bu tranfserin bir an önce yapılmasının zorunluluğuna dikkat çekildi. (Skorer)

GALATASARAY'DAN TETE'YE KÖTÜ HABER

Galatasaray'a Tete'den kötü haber geldi. Ajax, Tete için Fransa'nın Lyon kulübe ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Tete'nin Ajax ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

9 Ekim 1995 yılında Amsterdam'da doğan Tete, 2005 yılında Ajax gençlik akademisinde futbol hayatına başladı. 5 Şubat 2015 yılında Az ile oynanan maçta ilk defa Ajax forması giyen Tete toplam 55 resmi maçta forma giydi.

Lyon'un Tete transferi için Ajax'a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise açıklanmadı.

İKİNCİ VAİNQUEUR HAMLESİ GELİYOR

Asamoah cephesinden olumsuz cevap alan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Vainqueur ile görüşmüştü. Sarı Kırmızılılar bu hafta tekrar Fransız futbolcuyla temas kuracak. Geçen sezonu kiralık olarak
Marsilya’da geçiren ve bonservisi Roma’da olan 28 yaşındaki ön libero ile Fransa’nın Nantes kulübü de yakından ilgileniyor. 1 yıllık sözleşmesi kalan Vainqueur için kulübü Roma’ya 3 milyon Euro önermişti.

IMBULA İŞİ ZORA GİRDİ

Cim Bom’da İmbula defteri kapanmak üzere. Stoke City, 1.86 boyundaki Fransız önliberoyu kiralamaya sıcak bakmazken, 24 yaşındaki oyuncu İngiliz ekibinin İsviçre kamp kadrosuna dahil edildi. 2016’nın Şubat ayında Porto’dan 24 milyon Euro karşılığında transfer edilen İmbula için kulübü Stoke City’nin 17 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

CENK GÖNEN İMZAYI ATTI!

Semih Kaya gibi Cenk Gönen de ayrılık hazırlığında... 29 yaşındaki file bekçisi La Liga ekiplerinden Malaga ile her konuda anlaştı hatta ön protokolü dahi imzaladı. Kulüpler arasındaki yazışmaların bugün noktalanması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı kulübün kasasına bu transferden 1 milyon Euro bonservis bedeli girecek.

CAVANDA KAMPTAN GÖNDERİLDİ!

Diosgyor ile önceki gün oynanan hazırlık maçının ardından teknik direktör Igor Tudor ile tartışma yaşayan Luis Cavanda, kamptan gönderildi. Disiplinsiz hareketleri nedeniyle sabırları taşıran Belçikalı sağ bek, kendisine kulüp arayacak. Senelik 850 bin Euro garanti ücreti bulunan Cavanda, daha önce Fransa’dan bazı takımlarla görüşmüştü.

SEMİH KAYA'DAN 2 MİLYON EURO

Sparta Prag’ın resmi teklif yaptığı Semih Kaya, bugün takımla vedalaşacak ve aksilik yaşanmazsa kamptan ayrılacak. Çek ekibi bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro artı bonuslar ödeyecek. Daha önce “Galatasaray’a para kazandırmadan gitmem” diyen Semih Kaya’nın yeni kulübünde senelik 1.4 milyon Euro alacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetişen Semih’in 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ