MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli At yarış tahminleri...

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değenlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli At yarış tahminleri...

11 Temmuz Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değenlendirdi.

SAFİR KIZ açılışı yapar

1.AYAK: Son altı yarışında da ısrarla uzun mesafelerde koşulan SAFİR KIZ, bu kez dişine grupta kazanmasını beklediğim isimdir, neden dişine diyorum son startında geçildiği iki rakibinden kazanan at ‘’Ashraqa’’ bugün son ayaktaki handikap14 yarışın favorisi. Diğer ‘’Lion Master’’ ise bu grupta koşsa 1.05’e koşar, dolayısıyla kazanma zamanı çoktan gelip geçen bu kısrağın artık çıkışa geçmesini bekliyorum.

2.AYAK: İstanbul’daki yarışlarında çok yakından takip ettiğim BAHİR’den ilk kez çıkacağı Kocaeli pistinde ters bir yarış gelebilir, ben ilk sırada öneriyorum. Ankara’daki son yarışında binicisinin zamanlamayı iyi tutturamadığı için kazanabileceği koşudan ikinci ayrılan uzunları seven buraya da geçmişten aşina olan MUSON RÜZGARI ile son startına anlam veremediğim azalan 5 kilosunun da rahatlığıyla daha önlerde yer almasını beklediğim TYPHOON ikilisi öncelikli rakip gördüğüm isimler olup, son dönemdeki yarışlarına oranla daha müsait grubu yakalayan KARAÇİVİ, formunda önemli gelişmeler gözlenen YOLAŞAN, zaman zaman ters yarışlar yapan BEYREK, stili rakiplerine rağmen eli kulağındaki TULYARBABA imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK: ’’Speedy Wolf’’ gibi mükemmel bir atın anneden kardeşi olan BATI RÜZGARI, İstanbul’da harp gördükten sonra daha etkili koştuğu sentetik pistte uygun grupta ilk şans verdiğim safkandır. Yine kendisi gibi Arena’da harp gören ve kazanmış olduğu tüm yarışları kaba kumda olan CANDADAŞ, rakip gördüğüm ilk isim olup, mesafe tuttuğu için karşıma alamadığım ESTERGON, ilk başta saydığım iki atla aynı keza İstanbul’dan savaştan gelen LUCKY RACER, Kartepe pistine ilk kez çıkacağı için terslik yapma olasılığı doğrultusunda NAMTAR, her geçen gün daha iyi duruma gelen SMILING BABY, yarışta şanslı gördüğüm diğer atlardır.

4.AYAK: Uzun kumun etkili ismi BATMAN ASLANI, verdiği aradan sonra koşup ikinci kaldığı yarış kazanmış kadar kıymetli olan ve artan kondüsyonuyla vuracak pozisyona gelen TOROS DAĞI, GRUP 1 İSTİKLAL SAVAŞI konusunda totosunu önemsemediğim ALTUNSARAY, takibimdeki CEFAKEŞ, bu yarışa öne çıkardığım isimlerdir.

5.AYAK: Günün en denk koşusunun burası olduğunu düşünüyorum. DATOME, GRAND EFE, DESTING STORM, YILDIRIMKIZ dörtlüsünü rakiplerine oranla daha ön planda tutuyor, kazanan ismin bu atların arasından çıkacağını düşünüyorum.

6.AYAK: Son startını kazanıp moral bulan ASHRAQA, devam eden fit durumuyla, anneden ablası süper kısrak ‘’Adakarası’’na yakışan bir koşu yeniden yapabilir, favorimdir. İkinci tek arayanlar bu atı düşünebilirler. Rakip yazacak okuyucularımıza, son dönemde iyi form tutan PART OF ME ile verdiği kısa aradan sonra katılıp üçüncü kaldığı yarışı tatminkar bulduğum artan kondüsyonuyla daha iyi koşacak ŞUBAR ikilisi değerlendirebilirler.

8 // 13,6,7,1,4,3,2 // 2,1,4,6,7,8 // 1,8,5,2 // 3,4,5,8 // 3,2,11

Haberin Devamı
YORUM YAZ