MENÜ

FIREY ATES tek yazılmalı

Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci, 12 Temmuz İstanbul at yarışlarını değerlendirdi.

FIREY ATES tek yazılmalı

12 Temmuz Çarşamba İstanbul

Yazar: Ümit Bekmezci

1.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Rodosto, ilk şans verdiğim isimdir. Yine aralar çok iyi duruma gelen Onnumara, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Önde istediği avansı alması halinde Adını Sen Koy, çıktığı gibi bitirebilir. Gürgür Baba ve Kasmanbey sürpriz şansı verdiğim isimlerdir.

2.AYAK: İlk startında yetenekli bir tay olduğunu gösteren Firey Ates'in artan form ve tecrübesiyle kazanmasını bekliyorum.

3.AYAK: Etkili olduğu pist ve mesafesinde Taşova, denk rakiplerinin yanında ilk şans verdiğim isimdir. Kondisyon açığını kapatan Emmi, uygun kilosuyla birinciliğe ortak olabilir. Astronot, Koşanağa ve İdealist sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

4.AYAK: Tempolu geçecek koşu lehine görünen Duke of Kent, usta pilotuyla ilk şans verdiğim isimdir. Sonlarda kuvvetli sprint atacak olan Paix, sert ve ciddi rakibi olur. Ağır kilosuna rağmen Turap ve tatminkar formunu devam ettiren Ryan Arel, daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

5.AYAK: Katsuya, Lucky Moment, Mandarin, Mi Bombon ve Perhane imkanlar ölçüsünde şans verdiğim kısraklardır.

6.AYAK: Yarış kazanıp moral bulan Özdamar, ilk şans verdiğim isimdir. Ağır kilosuna rağmen Biçer, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Erayhan ve Ünalamca daha sonraki ihtimallerdir.

9-4-7-5-3
4
6-4-5-2-1
3-1-2-6
1-2-3-5-6
3-1-2-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ