MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Elazığ At yarış tahminleri...

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değenlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Elazığ At yarış tahminleri...

12 Temmuz Salı Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değenlendirdi.

DARK BOY’un zamanı geldi

1.AYAK: Yarış koştukça oturmaya başlayan, ki son startında da makinada 3 boy oyalanmasına rağmen yaptığı ikincilik kazanmış kadar başarılı olan AĞBALIM’ı formda pilotu kendi hazırladı, başka hazırladığı atlarda var burda ama bu kısrağı tercih etti, dolayısıyla ilk başta onu yazarım. Kazanma zamanı çoktan gelip geçen isimlerden DAĞZEN’ın ise Pazartesi günkü son işinde oldukça iyi durumda gözüktüğü bilgisi bana geldi, yarışa yansıtırsa muhakak kazanıra girer, son kötü yarışının da izlerini siler. Başkent’de bir kum bir çim yarışı koşup buraya gelen, ilk kez çıkacağı Elazığ pistinde terslik yapma ihtimali bulunan ELAŞAN, bu zamana kadar hep Şanlıurfa’da koşan, buranın kumu daha ağır olduğu için nasıl tepki vereceğini merak edip bir kez görmek istediğim TONTON NİNE, 2 aydır takibimde olan KRALİÇE ECRİN, şanslı gördüğüm diğer kısraklardır.

2.AYAK: Bu yarış Şanlıurfada koşulsa BOSPHORUS BEAUTY’i çok iddialı bir başlıkla banko önerecektim. Son yarışında Elazığ pistine ilk kez çıkmıştı, kafamda deli sorular var! Ne bunlar? Acaba bu at o gün kısaya dönmekten mi etkilendi, ama kısa da kazanmış olduğu yarışlarda var. O zaman ağır kilodan mı etkilendi, çünkü o gün ilk kez 60’ı görmüştü, yoksa Elazığın kumunu mu yadırgadı? Şimdi kilosu normale bindi, mesafe uzadı, pist konusunda tecrübelendi, ya o kazanır, ya da uzunları seven MİZGİNHAT, formunu bulan TINAZLI, yakın markajımdaki GÜLŞİLAN devreye girerler, bugun iki kupon yapıp birine tek atacağım diğerine dört atı yazacağım. Açıkçası bir kez daha görmeden peşin hükümlü olup kimseyi yanıltmak istemiyor, kendimi taç’a atıyorum.

3.AYAK: SEMETEYOĞLU ile TEKÇAPKAN, bir nevi rövanşa çıkacaklar, bu kez mesafe uzadı, ikisinin de uzunları çok iyi, yalnız TEKÇAPKAN çok inatçı bir safkan, yanına at geldikçe gidiyor, fark ettiyseniz son startında karşılarda atın kafası sürekli sola dönük, at bekliyor, yanına gelmek isteyenleri dağıttı, ama SEMETEYOĞLU’nun o günkü jokeyi cin gibi bindi, dışarılardan öyle bir geldi ki TEKÇAPKAN onu göremedi, tutturdun mu geçeceksin bu tip atları, eğer yanına erken gelse lüte girse iş değişirdi. Bu iki at önde olmak üzere, şu YEŞİLTAŞ’dan da korkuyorum, bir kaçıyor bir bekliyor, bir çim, bir kum, bir 63 kilo, bir normal kilo, iki yarış önce İstanbulda o güne kadar maiden olduğu çimde bile kazanıp milleti ters köşe yaptı, tam bir piskopat, gözümü korkuttu bir kere..

4.AYAK: Verdiği aradan sonra üste üste yarışlar koşarak form tutmaya çalışan ve artık son startında oldum geliyorum havası veren DARK BOY’un ideal mesafesinde handikap puanını konuşturacağı kanaatindeyim, bankomdur.

5.AYAK: HEJA LEYLA, günün ağır favorisi olsa da, isterse 100 metre önde kazansın, ben bu tür maidenlera güvenemiyorum, hiç umulmadık atlar tansiyon çıkartıyor, o bakımdan her geçen gün daha iyi duruma gelen ATOM YILDIZI, takibimdeki ALNURA, ilk kez Elazığda koşacaklar DEMIRKIRGÜLÜ ile ÜÇ MAYIS(bu at hep Ankarada koştu), ve kapalı kutu ŞANLI BETEŞ’ide yazacağım.

6.AYAK: Sıralamam şablondadır.

1,2,3,10,6 // 2,1,6,5 // 10,7,9 // 7 // 6,2,1,4,9,8 // 6,4,1,5,11,3,7,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ