MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

13 Temmuz Perşembe Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

NAZLI GELİNİM annesini hatırlatır

1.AYAK:Yeniden kuma dönen, ve bu zamana kadar kazanmış olduğu 13 yarışın 12 ’sini sentetik kum ve kaba kumlarda elde eden, BESSEY, tuttuğu mesafede favorimdir. Son startında 400 ’lere kadar elde gelip kolay kazanacak havası verirken binicisinin hadi komutuyla kısa bir tempo artışı sonucu devamını getiremeyen ama bu grupla her zaman başa çıkabilecek kapasitede bir at olan, ayrıca hafızaları kısa ve orta mesafeli yarışlarıyla yoklasa da uzunlarda da kazanmış olduğu yarışlarını hatırlatmak istediğim MARİSSA ile bu zamana kadar İstanbuldan hiç adım atmayan, kaba kuma ilk kez çıkacağı için bir kez görme taraftarı olduğum DERİN SULTAN ikilisi öncelikli rakip gördüğüm isimler olup, bu koşunun provasını Bursada uzun bir galop yaparak iyi durumda geldiğini öğrendiğim GÜNYÜZÜ, start sorunu halledildikten sonra geçen hafta kazanarak formunu bulduğunu gösteren HALENAY, zaman zaman ters yarışlar yapan DOLUDİZGİN, ağır sıkletine rağmen grupta erkek at olmadı için hemcinslerine kiloyu verebilecek kapasitede bir at olup dinçlik yarışı yapacak olan MY SULTAN, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

2.AYAK:Henüz bileği bükülmeyen ROMEO, ilk kez ciddi bir sınav verecek. Kocaeli ’deki atlar bana göre geçemezler. Rakip olarak İstanbuldan gelenlere dikkat edelim. Mesela ÖZPAR ile OLTACI kaba kuma ilk kez çıkacaklar, ya tutarlarsa? Güzel bir seri yakalamışken, İstanbulda GRUP 2 koşuda harp gösterilen ardına da 1 hafta içinde birdaha koşulunca geriye giden, ekibinde bunu görüp 4 hafta dinlendirmesinin kendisine ilaç gibi geldiğini düşündüğüm AKİLTAY ile son startında kaba kuma ilk kez çıkıp kazanan SEBİNAM diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

3.AYAK:Bir döneme damga vuran çok başarılı yarışlarını izlediğimiz kaliteli kısrak ‘’Nazlıgelin ’’ in şuan için tek evladı pozisyonundaki NAZLIGELİNİM ’in bu kez yarış görmenin de oturaklığıyla neticeye ulaşmasını bekliyorum, hemcinslerinin bu kısrağın calibre ’sinde olmadığı kanaatindeyim, ayrıca yılların tecrübesi usta antrenörü benim de çok sevdiğim dostlarımdan ÖMER ALTIN başta olmak üzere, tüm ekibine başarılar diliyorum, kalbimde aklımda onlardan yana.

4.AYAK:3 tane kaçak atın (My Wıll, Akyazılı Sıla, Wonder) olduğu bu yarışta padokta verilecek doğru direktif yarışı kazandıracaktır. LAST SHADOW ile MY WILL 1 kez karşılaştılar, LAST SHADOW geçti, ama o zamanki MY WILL ’le bu zamanki at aynı değil. LAST SHADOW, Arenada Grup yarışından savaştan geliyor, MY WILL, son startında alt gruba tuta tuta 2 saniyeden fazla fark yaptı. WONDER ’ı bekletecekler mi, yoksa yine mi öne çıkaracaklar kestiremiyorum. KARSAVURAN, inatlaşmalar olursa can yakabilir. Kafam karmakarışık, bu dört atı eksiltmeyeceğim.

5.AYAK:Formunu bulan yüksek kalite FRENLİ RÜZGARI, uzun kumda her daim tehlike arz eden RAINY MAN, çabuk safkan LEGEND RING, ters at WHO IS THAT CHICK öne çıkan isimler.

6.AYAK:ÇERMİ KHAN önde olmak üzere, RIO KARNAVALI, ELMASIN KIZI diğer şanslı gördüğüm isimlerdir.

5,6,7,4,8,2,1 // 2,3,10,1,12 // 6 // 2,5,3,4 // 7,1,2,4 // 1,3,8

Haberin Devamı
YORUM YAZ