MENÜ

MKE Ankaragücü'ne sponsor desteği

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANFA, BELTAŞ ve Anket AŞ ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

MKE Ankaragücü'ne sponsor desteği

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANFA, BELTAŞ ve Anket AŞ ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kulübün Beştepe Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, BELTAŞ Genel Müdürü Coşkun Özdemir, Anket AŞ Genel Müdürü Belma İlhan, sarı-lacivertli kulübün başkanı Mehmet Yiğiner ve yöneticiler katıldı.

Törende konuşan Yiğiner, birlik, beraberlik ve dayanışmanın MKE Ankaragücü’nü Süper Lig’e taşıyacağını belirterek, "Burada Büyükşehir Belediye başkanımızın bize vereceği destek çok önemliydi. İlk adımı attık. İnşallah sonrası da gelir." dedi.

Amaçlarının "asırlık çınarı" yaşatmak, yarınlara, daha güçlü şekilde sonraki nesillere devretmek olduğunu ifade eden Yiğiner, "Kulübümüzün geçmişten gelen borçları var. Bugünkü imza bizim için çok önemli. Kulüp bizim değil, hepimizin. Ankaragücü halkın takımı. İnşallah hep birlikte dünya markası yapacağız." diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 5 müjde verdiğini hatırlatan Yiğiner, "Eminim bu 5 müjdenin yanında en az 10 tane, 15 tane daha müjde vardır. İnşallah o müjdeler de sıralanır." ifadelerini kullandı.

Yiğiner, imzalar atılırken "Kalem yazmıyor." esprisi yapan ANFA Genel Müdürü Arslan’a "Forma verdik, yazmıyorsa kalem de verelim. Güzel bir anlaşma oldu. Bir formayı iyi bir fiyata satmış olduk. Biz bu anlaşmaların en azından ayda bir kere olmasını isteriz. Hazırlıklı olun sayın genel müdürlerim." şeklinde karşılık verdi.

Konuşmaların ardından katılımcılar "Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle MKE Ankaragücü arasında dev sponsorluk anlaşması yazan panonun önünde üzerinde "5 milyon lira" yazan sembolik çekle fotoğraf çektirdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ