MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Bursa at yarış programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

14 Temmuz Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Bursa at yarış programını değerlendirdi.

Kurgumun mimarı BOLVADİN

1.AYAK: GREEN HOPE, ROCKING OUT, DUBROWNIK, MY GAIN, CAPSICUM, GREAT WALL sıralamam.

2.AYAK:Bursada genel anlamda yaptığı başarılı yarışları sonrası, ekibini de doğal olarak heyecanlandırmış olacak ki, rotayı Arena’ya yani İstanbul’a çevirten BOLVADİN’İ önce Grup 3 VALİ Koşusu, ardına Grup 1 İSTİKLAL SAVAŞI koşusunda harp gördükten sonra, yeniden sevdiği piste ve dengi rakiplerine dönmüş olması sebebiyle banko yazacağım. Eğer bu atın orda yıprandığını düşünseydim, yanına at önerirdim, fakat o yarışlarda gerilerde bitirdi, zaten yanına rakip yazarsam çok at yazıp diğer ayaklardan kısıp kurgumu bozmak durumunda kalacağım, o seferde altılımın cazibiyeti kalmaz, yani tek atmazsam burayı altılıyı bulamam. Ayrıca ‘’TALİPHAN’’ gibi ªampiyon adayı bir ismin anneden abisi olduğu da extra hatırlatmamdır.

3.AYAK:BABADÖKER ile FRATELLİ ikilisi AGF’da Anayasa çıkacaktır, ki kaliteleri malumdur. BABADÖKER, son dönemde hayal kırıklığı yaratsa da İzmirdeki hazırlıklarında çok iyi gözüktüğü, düzeldiği bilgisi bana geldi, bu kez klasını konuşturabilir. FRATELLİ, ise mesafe ayırt etmeden aslanlar gibi koşuyor, tam bir yarış atı, hem kaçabiliyor, hem bekleyebiliyor, gidişata göre Tokaçoğlu insiyatif alacaktır, daha önce geçtiği rakibini yine geçebilir. Bu iki at’ı babaannemde bilir, bize para lazım macera istiyorum diyen okuyucularımız, oldukça süratli geçmesi beklenen mücadelede bu iki ismin birbirlerini yıpratmalarını arkada pusuda dört gözle bekleyecek BAILAMOS’ı değerlendirebilirler.

4.AYAK:Uçan at CHERI CHERI LADY, bakalım bu kez 80 yılların hit parçası Cheri Cheri Cheri Lady’yi karşılarda yine süzüle süzüle söyleyebilicek mi? BALLIKAYA, aradan sonra gördüğüm üst üste yarışlarla artık tırnağımın ucuna geldim, benim bu tip mesafeli yarışlarda geçmişte kazandığım açık yarışları unuttunuz mu? mod’unda alt yazı geçebilecek mi? YILDIRIMBEY, daha düne kadar Türkiyenin en iyi kısa ve orta mesafe atı diyordunuz, 6 yaşına geldik, unutulduk, ama kazandığım Grup 1 yarışlarını unutmayın, diye isyan edebilecek mi?

5.AYAK:Sentetik pistteki yarışını önemsemediğim henüz maiden olmasına rağmen getirene kadar peşinde olacağım DOCTOR HOUSE, sevdiği şehre geri dönen önde kuracağı sert temposuyla karşılara bırakacağı nefesle stilindeki (Perfect Yıldız) rakibinden erken sıyrılabilirse bitirebilecek kapasitede olan ÇÖLAN RÜZGARI, eli kulağındaki ILDIR RÜZGARI, iyi form tutan COMFORT ZONE, mesafe tutan atlar RIVER CAT ile ALFA KIZI, öne çıkardığım isimlerdir.

6.AYAK:Mesafe istediğini düşündüğüm atlardan ve bu kez uzayan 300 metrede yüksek bir ganyanla vurabilecek pozisyondaki CUKKA, önde olmak üzere, ilk çıktığı çim yarışında Avrupa Birliği’ne takla attıran YARİSSA, yeniden form tutan SHESHBESH, takibimdeki ANADOLUHİSARI, formunda önemli gelişmeler gözlennen DALİCİM, mesafe tutacağını düşündüğüm KIZGINÖFKE bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm isimlerdir.

11,6,9,5,1,4 // 4 // 3,1,5 // 7,2,6 // 10,5,6,2,4,3 // 5,1,9,8,10,7

Haberin Devamı
YORUM YAZ