MENÜ

"Şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Özeçoğlu: "Bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi yok" - "Önder Özen ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bugün kendisi Eskişehir’e geldi. Pazar günü sportif direktörlük konusunda kendisiyle büyük ihtimalle anlaşma imzalayacağız" dedi.

"Şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız"

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor’un Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kuracaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde, Özeçoğlu başkanlığında toplanan kulübün yeni yönetimi tarafından kurban kesildi. Özeçoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan ve beladan uzak bir sezon geçirme temennisinde bulundu.

"Teknik direktörümüzü pazartesi açıklayacağız"

Siyah-kırmızılı takımın gelecek sezonun hazırlıklarına yarından itibaren başlayacağını anlatan Özeçoğlu, şöyle konuştu: "Önder Özen ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bugün kendisi Eskişehir’e geldi. Pazar günü sportif direktörlük konusunda kendisiyle büyük ihtimalle anlaşma imzalayacağız. Teknik direktörlük konusunda dört isim üzerinde çalışıyoruz. Teknik direktörümüzü de pazartesi günü açıklayacağız. Oyuncu transferimizi en hızlı şekilde bitirip, sezon hazırlıklarına devam edeceğiz. Bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi yok. Zorlukları biliyoruz ancak Eskişehirspor’a yakışan bir takım yapacağız. Transfer yasağının kalkması için çalışmalarımız devam ediyor. Bugün başlasak bile 8 Eylül’e kadar zor biter gibi duruyor. Değerli büyüklerimizle istişare ederek, bunu en kısa sürede çözeceğiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ