MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

14 Temmuz Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Marvelous Iron tek yazılmalı

1.AYAK: Kısa istirahat sonrası itina ile hazırlanan Acquapura, dinçlikle beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. Son startını Bursa çiminde müthiş sprintiyle kazanan Urfagülü, en az favori kadar iddialı olacaktır. İstenilen forma ulaşan Exotic Princess, denk grupta hata affetmez. Wild of Westport ve Laguna Lady sürpriz şansı verdiğim kısraklardır.

2.AYAK: Son startını kesinlikle ölçü almadığım Zağnos, denk rakipler yanında ilk şans verdiğim isimdir. İlk startında yetenekli bir tay olduğunu gösteren Dinçgör, artan tecrübesiyle ikinci şans verdiğim isimdir. Ensarağa, Fil Kaya, Arısan ve Islah imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer taylardır.

3.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen kalite safkan Marvelous Iron'ın kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Gazi Koşusu'nda tabela yapan Runner Bull, sprinter yapısıyla burada ilk şansa sahiptir. Çok iyi duruma gelen Churchill Fire, en az favori kadar iddialı olur. Ayrton ve Down Town üst sıraları zorlayabilecek diğer safkanlardır.

5.AYAK: Formunun zirvesinde Budakhan, denk rakipler yanında birinciliğin en güçlü adayıdır. Kaizbert'in yetenekli temsilcisi Kutup, uygunlaşan kilosuyla bu grupta da söz sahibi olabilir. Hergele, Atmaca Beyi ve Gökkale sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

6.AYAK: Can Tu Can artan form ve tecrübesiyle çok şanslıdır. Çağaçar, Babaselver ve Şahinşevket sırasıyla rakipleridir.

2-1-4-7-3
12-2-3-4-1-14
3
7-2-1-3
1-4-7-2-3
3-4-1-10

Haberin Devamı
YORUM YAZ