MENÜ

Milan Belotti teklifini yükseltti Niang transferi tehlikeye girdi

İtalya ligi ekiplerinden Milan, daha önce yapmış olduğu Andrea Belotti teklifini yükseltti. Milan, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan M'Baye Niang'ı takasta kullanmak istiyor.

Milan Belotti teklifini yükseltti Niang transferi tehlikeye girdi

Forvet bölgesini güçlendirmek isteyen Milan, Porto'dan Andre Silva'yı renkerine bağlamıştı. İtalyanlar şimdi de Torino'nun golcüsü Andrea Belotti'yi kadrosuna katmak istiyor.

Daha önce yapmış olduğu teklifi yükselten Milan, Torino'ya Belotti için 40 milyon Euro ve Gabriel Paletta ile M'Baye Niang'ı önerdi. Fenerbahçe, Senegal asıllı Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak için uğraşıyordu.

Milan bu sezon kadrosuna Bonucci, Musacchio, Hakan Çalhanoğlu, Andre Silva ve Lucas Biglia'yı katmıştı.

Milan'dan Renato Sanches'e 47 milyon Euro

Yıldız bir santrafora ihtiyacı olduğunu belirten Milan teknik direktörü Vincenzo Montella, Andrea Belotti'nin ihtiyacı olduklar bir futbolcu olduğunu belirtmişti.

Belotti için 40 milyon Euro nakit ve Paletta ile M'Baye Niang'ın takası teklif eden Milan'ın önerisi 65 milyon Euro'ya çıkabilir. Ancak Torino bu transfer için 100 milyon Euro istiyor.

Milan'ın forvet bölgesine başka bir alternatifi de Alvaro Morata. Ancak Real Madrid'in bu transfer için Milan'dan 90 milyon Euro talep ettiği ve İtalyan kulübün bu rakamlara çıkmak istemediği öğrenildi.

Andrea Belotti ve Alvaro Morata ile İngiliz devi Chelsea de ilgileniyor.


Chelsea'den Higuain bombası!

Haberin Devamı
YORUM YAZ