MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı ünlü menajer Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

16 Temmuz İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı ünlü menajer Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Taliphan kazanmaya devam eder

1.AYAK: İlk startına ekip olarak çok iyi hazırladığımız tayımız Nissal’a ilk şansı veriyorum. İyi hazırlanan taylardan Behnane, atımızın öncelikli rakibi olacaktır.

2.AYAK: Şampiyon adayı Taliphan devam ettirdiği süper formuyla adını yine birinciliğe yazdıracaktır. Günün en sağlam atı olarak tek yazılmalıdır.

3.AYAK: Bu kez şansını Karataş ile deneyecek olan yetenekli kısrak Flashing Girl, favorimdir. Gazi Koşusu’nda son metrelerde binicisi tarafından enseye basılarak 6.cılık elde eden Tarsus Beyazı sert ve ciddi rakibi olur. Macadamia önde istediği avansı alması halinde yine çıktığı gibi bitirebilir. Black Chinese ve Cep Durak sürpriz şansı verdiğim taylardır.

4.AYAK: Yarış kazanıp moral bulan Zal, fit durumuyla çok şanslıdır. İstenilen forma ulaşan Bahir, ikinci şans verdiğim isimdir. Korcan, Turbocu ve Gezegen sürpriz şansı verdiğim isimlerdir.

5.AYAK: Sentetik pistin flaş tayı Rebel Yell, süper formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Eren Efendi, Cerastes, Zafer Ateşi ve Eskayra sırasıyla rakipleridir.

6.AYAK: Aslanstar, Brave Feet, Mahir Bey, San Marino, Makbet ve Lovely Prens imkanlar ölçüsünde şans verdiğim isimlerdir. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim…

8-5 // 1 // 4-7-5-1-2 // 4-7-5-1-2 // 5-2-1-8-3 // 1-3-2-5-8-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ