MENÜ

İsmet Demir'in Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

İsmet Demir'in Bursa at yarış tahminleri

17 Temmuz Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

Cazip görünen programın favorisi HACIVAT

1.AYAK: Daha başarılı olduğu Bursa kumunda yarışacak olan SWORD DANCING(5)'e uygun kilosuyla ilk şansı veriyorum. Bu kez yaşıtlarıyla mücadele edecek olan PART OF ME(1) bir önceki startını kazandığı Bursa pistinde ikinci şans verdiğim isimdir. Adana sezonu sonrası bu pistte iki yarış görüp tecrübe kazanan SAINT LUCIA(2), mesafeye olan yatkınlığıyla üst sıraları zorlayabilir. Formunda önemli gelişmeler görülen ASTA(9), uygun kilosuyla günün tatlı sürprizini gerçekleştirebilir. LION MASTER(4) ve TINAS FIRTINASI(6) geniş kuponlara önereceğim kısraklardır.

2.AYAK: İstanbul çimindeki son startı kesinlikle ölçü olmayan HACIVAT(1), bir önceki startında Yyarım boy, yarım boy biten Kv.6; koşuda Manidar ve Selkut gibi flaş tayların gerisinde üçüncülük elde etmişti. Muntazam idmanda olan Kaizbert temsilcisinin denk rakiplerine üstünlük sağlayıp ilk birinciliğine uzanmasını bekliyorum.

3.AYAK: Yarış günü Meteoroloji sağanak yağış uyarısı yaptı. Bursa çim pisti yenilendi ama bir çok şikayetler var. Umarım yetkililer gerekli önlemleri alır ve koşular sağlıklı bir şekilde yapılır. Pist ayırt etmeyen UTKUNBABA(6), fit durumuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Ufak ve ekonomik kupon yapanlar risk edip tek yazabilirler. ÇEKO DAYI(2), WASAHOF(7) ve KING OF ROCK(3) favorinin eksik koşması halinde devreye girebilecek isimlerdir.

4.AYAK: İlk koşuları tatminkar olan GOMEZ(1) ile BURAKŞAH(1) ikilisi birincilikte eşit şansa sahiptir. Türütcan gibi süratli bir safkanın anne kardeşi olan TÜRÜTHAN(7) ile tatminkar hazırlıklara sahip NEXT ONE(5) üst sıraları zorlayabilecek diğer taylardır.

5.AYAK: Stili rakiplerinin çokluğuna rağmen fit durumdaki STALLION FALCON(3)'dan beyaz bayrak ayna yarışı gelebilir. Formunun zirvesindeki WINTER GALLOP(8), önemli sıklet avantajıyla favorinin sert ve ciddi rakibi olur. SADIK AĞA(2) ve PAN REKA(4) iyi durumlarıyla daha sonraki ihtimallerdir.

6.AYAK: Kondisyon açığını kapatan FAUSTİNO(9), bomboş sıkletiyle bir solukta bitirebilir. Çimde de etkili yarışları bulunan ŞAHİN TEPESİ(5), sıkı hazırlıklarıyla ikinci şans verdiğim isimdir. KARAYÜREK(1), BAŞMİMAR(3) ve THOR(8) sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır. Bol şanslar dileğiyle....

5-1-2-9-4-6
1 tek HACIVAT
6-2-7-3
4-1-7-5
3-8-2-4
9-5-1-3-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ