MENÜ

Denizlispor'a validen destek sözü

Denizlispor Yönetim Kurulu, yeni Denizli Valisi Hasan Karahan'a 'hoşgeldin' ziyaretinde bulundu.

Denizlispor'a validen destek sözü

Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Atilla, Mehmet Uz, Ali Fırat, Ahmet Selvi, Fikret Akyol, Nihat Hünkar ve Hasan Önder'in katıldığı ziyarette Başkan Mustafa Üztek, Vali Karahan'a yeni görevinde başarı dilerken, isminin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor forması armağan etti.

Karahan'a kulüple ilgili bilgi verip, destek isteyen Başkan Üstek, "Denizlisporumuzun hakkettiği konuma gelebilmesi ve bu markanın yükselebilmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Yönetim olarak bu konuda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi.

Denizlispor'un kentin en önemli markası olduğunu kaydeden Vali Karahan ise, "Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
Öte yandan yeşil siyahlı yönetim, yapacağı toplantıda kaptanlık konusunda kararını verecek. Geçen sezon Ömer Alp'in taktığı kaptanlık bandının yeni sezonda tecrübeli isimlerden Veli'ye verileceği öğrenildi.

Bu aada Erzurum kampının ardından üç gün izine çıkan Denizlispor'un Afyon kampında Afyon Afjetspor ve Ümraniyespor'un ardından Elazığspor'la da hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ