MENÜ

Yaşar Aşçıoğlu: Fatih Terim'i de ceza kuruluna sevk edin de görelim!

Kısa süre önce Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden ve Fanatik'e çok özel açıklamalarda bulunan Yaşar Aşçıoğlu'nun Arda demeçleri büyük ses getridi. Aşçıoğlu Demirören yönetimine Fatih Terim üzerinden de birçok eleştiri getirdi.

Yaşar Aşçıoğlu: Fatih Terim'i de ceza kuruluna sevk edin de görelim!

Yaşar Aşçıoğlu'nun Fanatik'e verdiği "Arda Turan, Katar'da yumruk yedi" açıklaması Türk spor gündemine damga vururken, Aşçıoğlu Fatih Terim'in Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili de yine Demirören yönetimini eleştirdi, sert ifadeler kullandı.

İşte Aşçıoğlu'nun Fanatik'e verdiği röportajdan öne çıkan kısımlar:

"Yönetemiyorsun kardeşim!"

Bu baştan beri aynıydı. Yıldırım Demirören bir misyon için bir görev için oraya getirildi. Görevi bitmiştir. Lütfen gitsin. Beşiktaş Kulübü’ne yaptığı iyiliği Türk futboluna çok mu görüyor! Beşiktaş’tan istifa etmesiyle herkes rahatladı ve şuan şampiyonluklar yaşamaktadır. Şimdi de çok değerli bir başkanı vardır. Gayet de güzel yönetiyor. Şimdi o iyiliği TFF’ye de yapması gerekiyor. Bu kadar basit ve net. Yönetemiyorsun kardeşim. Bunu başaramıyorsan da gideceksin artık. Sen bir kere ekip olmayı bilmiyorsun ki. Bu bir takım oyunudur. Bak sokak ortasında birbirlerine girdiler.

Lucescu'dan Galatasaray açıklaması! Açık kapı bıraktı...

"Fatih Terim'i ceza kuruluna sevk edin de görelim"

Şuraya gelmek istiyorum; Yaşar Aşçıoğlu’nu bir mesaj yüzünden 2 kez ceza verdirdin. Senin takımından iki önemli kişi. Birisi TFF yönetim kurulu üyesi diğeri de Türkiye Futbol Direktörü. Hadi ceza kuruluna sevk edin de görelim.

"Aziz Yıldırım'ı sevk edebildin mi?"

Aziz Yıldırım size şeref tribününden hakaret etmedi mi? Ceza kuruluna sevk edemezsiniz demiştim. Edebildiniz mi? Bunu da edemeyecekler. Çünkü bu görevi hakkaniyetle yapmıyorlar. Niye çünkü bağlantıları var ve korkuları devam ediyor. O koltuğu onlara güç veriyor. Böyle bir şey olamaz. Cesareti olan her iki tarafı da ceza kuruluna sevk etmelidir.

"Yönetseler böyle olmazdı"

Fatih Hoca benim dostumdur. Çok da sevdiğim, başarılı bulduğum bir hoca ve insandır. Ama onlar bu işin lideri olarak doğru yönetemediği için bu olaylar meydana geliyor. Yönetseler böyle olmazdı zaten.

Fanatik Özel - Ayşenur Afyon / Hakan Ateşler

Galatasaray çıldırdı! Bir yıldız daha: Kolarov



Haberin Devamı
YORUM YAZ