MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Kocaeli at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

20 Temmuz Perşembe Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

GÜMBÜRGÜMBÜR’ün nal sesleri..

1.AYAK:İlk şansı henüz maiden bir isim olmasına rağmen son startında kısa vade yarışta koşan KAYACENK’e veriyorum. O yarıştaki 7.liği öyle çok gerilerde değildi, arkasına aldığı atlardan ‘’Özpar, Eseralp, Akiltay’’ bu maidende 1.05 koşacak atlar. Ayrıca o yarıştaki derecesi 1.24.75. Burda 1.25’i gören. Aprantisinin 8.5 aylık suskunluğunu bozabilir. Öncelikli rakip gördüğüm isimler, geçen yarışlarında birlikte koşup 3 ve 4 bitiren FIRRE ile HIZLISOY. Ne katabilirim extra olarak diye düşünüyorum, ama bulamıyorum çünkü her ikiside o yarışlarına oranla 2’şer kilo birlikte düşmüşler, mesafede aynı, takılarda aynı değişen bir şey yok. Birde şu GAZANFER’e değineyim, ilk yarışından sonra yaklaşık 3.5 aylık tedavi süreci gördü, İzmirdeki derecelerine incelersek işleri çok iyi gözüküyor, sahaya yansıtırsa günün tatlı sürprizini gerçekleştirebilir.

2.AYAK:ŞAMPİYON GÜMBÜRGÜMBÜR, için fazla söze gerek, MİLLİ GURURUMUZDUR, BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMIŞTIR.. Birde atın sahibi Fuat abiye, birkaç şey söylemek istiyorum, gerçi benden önce Ankara’daki son yarışında onun köşesine denk geldiği için ekip arkadaşımız TOLGAHAN İMAL yazmıştı, o gün için belki kaçıranlar olabilir, bende hatırlatayım, BURAK SOYALP isimli engelli bir kardeşimiz kendisine GÜMBÜRGÜMBÜR’e Selim Kaya’yı bindirmesi için rica etmişti, o da onu kırmayıp Selim abiye teklif götürmüşlerdi, ve BABAROS HAYRETTIN PAŞA koşusunu kazanıp kardeşimize armağan etmişlerdi, duygulanmamak elde değil. Fuat abi’ye bir daha sesleneyim, Şampiyonun bana yolladığın el emeği göz nuruyla işlenmiş nalları çok uğurlu geldi, altılılarım ard ardına geldi, odamın en güzel yerinde duruyor, kalbimde aklımda GÜMBÜRGÜMBÜR’den yana, bu at yeri geldi 65 kiloyla bile kazandı, kilosunu önemsemiyorum, farzedelim ki geçildi canı saolsun, defalarca kazandırdı, bugun kaybettirse ne olur?

3.AYAK:Bu yarışta muhtemelen SAVURYILDIZI kale çıkacak. Çıkar 50 metre yapar bir şey diyemem at yarışıdır bu, ama kalan 5 at’dan ‘’Ak Diamond’’ gibi iyi bir atın anneden kardeşi ANATOLIAN STORM, ‘’Yalpagan ve Warrıor Gırl’’ gibi Grup yarışı kazanmış atların anneden kardeşi MY HOPE, ‘’New Castle’’ gibi çok süratli bir atın anneden kardeşi BECERİKLİHAN, ‘’Who Is That Chıck’’ gibi zaman zaman güzel yarışlarını izlediğimiz bir atın anneden kardeşi olan ÇORUH dörtlüsü kuma ilk kez çıkacaklar, ya aralarından biri kum bekliyorsa? Birde kapalı kutu OKO MOYE var, ben at eksiltmeyeceğim.

4.AYAK:FLY SO FREE ile FANCHY CHANCY’nin yarışları ortada her iki at da çok formda. TO BE BY YORU SIDE da son yarışında düzeldiğini gösterdi.

5.AYAK:UÇANBİLGİN, LÖGÜM, AL ADALIM ayırmıyorum.

6.AYAK:Eli kulağındaki WEST GROVE, maiden olmasına getirene kadar kollayacağım DIVINE BOY, 5 ay aradan sonra burda bir yarış görüp pisti tanıyıp nefes açan PROXIMO, son startında 6 gün arayla koşmaktan etkilenen MEGAFORCE, yeniden jokeyine dönen ADALSON, takibimdeki PRENSES RORO, işleri iyi olan kapalı kutu DUKE OF ISTANBUL, 4.5 ay aradan sonra iki yarış gören AZİZOĞLU sıralamamdır.

4,10,9,2 // 2 // 4,1,5,2,3,6 // 1,2,4 // 1,2,4 // 6,5,8 // 4,2,9,3,1,11,14,7

Haberin Devamı
YORUM YAZ