MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

22 Temmuz Cumartesi İzmir At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

İzmir’de rüzgar sert ESER

1.AYAK:HANSHI, son startında karşılara dolu gelmesine rağmen binicisinin hadi komutuna cevap veremedi, o da 120 civarlarında enseye bastı, olabilir belki at gününde değildi, ya da yarış içerisinde bizim bilemediğimiz bir sıkıntısı oldu, pek de önemsemiyorum açıkçası, azalan 7 kiloluk sıkletiyle ideal mesafesinde bir önceki yarışında kazandığı aynı mesafede yeniden alt yazı geçebilir. Yasaklı madde çıkan ‘’Erendira’’ nın kazandığı koşuda yaptığı ikinciliği kazanmış kadar kıymetli bulduğum WILD HEART ile son startını ters mesafede koştuğu için ölçü almadığım ayağına çabuk safkan TANZER öncelikli rakip gördüğümüz isimler olup, aradan sonra koştuğu yarışında nefes yönünden sıkışan artan kondüsyonuyla daha önlerde yer alması gereken ayrıca sadece bu şehre özel 1400 çimde katıldığı 5 yarışın 4’ünde ikiliden düşmeyerek ciddi bir istatistiğine dikkat çekmek istediğim TOPRAKHAN, bu yarış uzunda koşulsa yanına at önermeyeceğim hem ters mesafede hem ağır sıkletle koşacak olduğu için biraz geri plana bıraktığım ARNAVUT BEYİ, henüz maiden olmasına rağmen uzun süredir takibimde olup bir önceki bu mesafede ikinciliğine dikkat çekmediğim istediğim GALLOPING LORD, rakiplerinin diplerinde tehditkar şekilde dolaşıp duran SKORER, şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK: BURCU SULTAN, 11 gün içerisinde üç yarış koşmasına rağmen iyi mücadeleler sergiledi, özellikle İstanbulda ‘’Adam-Erayhan’’ faul yiyip devri bozulmasaydı kazanabilirdi, sonuçta arap atı devri bozulunca yeniden kaldırması güç, bu kez 2 hafta dinlenen kısraktan etkili bir yarış beklemekteyim. Son startlarında açık yarış koşup 4-5 bitiren HİRA ile KUĞU GÜZELİ, kolay kazandığı yarışında Şirinyer’e beni neden erken getirmediniz burayı sevdim havası veren YÜKSEK UÇUŞ, İstanbulda Avrupa Birliğine takla attıran fit durumdaki KISIRDÖNGÜ, son startında jokeyini düşüren atın toparlaması için bir süre beklenen ve güç aldığı bariyer dibini kapanmadan tutarsa dinçlikle bombayı patlatabileceğini düşündüğüm ARAP EDA, diğer şans verdiğim kızlardır.

3.AYAK:Son startında devrini geç bulmasından dolayı kazanacağı koşuyu kaybeden ‘’Sahipbey’’ gibi iyi bir atın da anneden kardeşi olan YORANGÜLÜ ile üç yarıştır koştuğu Kulaklık takısı bu kez çıkartılan ÖZGÜZEL ikilisi arasından kazananın çıkacağı düşüncesindeyim

4.AYAK:SON VURGUN, geçen yarışında beni sizlere mahcup etmedi, aslan kızım. GARAVAS, 2’lideki atla 3’lüdeki at aynı değil diye buram buram haykırıyor, maşallah. GRIFFON, Gazi’de İzmiri temsil etti, 8.oldu, evine döndü harpten gelmenin havasını atabilir. WRITE TO ELLIE, ters at karşıma almam.

5.AYAK:Aradan sonra koştuğu her iki kısa vadeli yarıştaki performansını bu gruba yeterli gördüğüm, özellikle ‘’AĞAPERSEN’’ arkasına yaptığı ikinciliğini 61 kiloda gerçekleştirdiği için, 59.5’u bunlara vereceğini düşündüğüm, nefeside artık yeterli seviyeye getiren ESER’in Şirinyerde arkasına alacağı rüzgarı, ışıklar eşliğinde adı gibi estireceği kanaatindeyim.

6.AYAK:Sıralamam şablondadır.

10,8,6,1,2,13,9 // 2,5,7,4,11,9 // 14,13 // 3,6,7,4 // 2 // 8,10,14,2,4,11

Haberin Devamı
YORUM YAZ