MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi. 25 Temmuz Salı Kocaeli at yarış tahminleri.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

25 Temmuz Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

BABADÖKER formunu buldu

1.AYAK:Yeniden buraya gelen ve Kocaeli pistinde katıldığı hiçbir yarışında ikiliden düşmeyen KAFTAN, son startını önemsemediğim bu kez kilosu normale binen ÇERMİ KHAN, son yarışında geçildiği iki rakibi burda koşsa 1.05’e koşar diyebileceğim ŞAHİNGÖZ, aynı yarışın dördüncüsü olup bu kez etkili pilotuna dönen ERTAŞ, son startına oranla 9.5 gibi çok ciddi sıklet farkı düşen VANLIMAHO, kısa vadeli yarışına daha müsait grupta yarışacak olan AHMİN, zaman zaman ters yarışlar yapan ÖZBİLGİN, takibimdeki ASALETLİ, bu pistte katıldığı iki yarıştan birini kazanan GÜLENYÜZ, sert rakiplere rağmen boş kilosuyla PEKSOYUNOĞLU at eksiltmeyeceğim bu yarıştaki sıralamamdır.

2.AYAK:Bursa ve İzmirdeki yarışlarında sürekli oynadığım ama bir türlü karşılık veremeyen MERKÜR, ilk kez çıkacağı Kartepe pistinde ilk şans verdiğim isimdir. Verdiği aradan sonra koştuğu yarışında nefes yönünden sıkışan, ve bu zamana kadar koşmuş olduğu tüm yarışlarını çimde yapan, ayrıca ‘’Serseri’’ gibi iyi bir açık yarış atının anneden kardeşi olan BALAHATUN, hem artan kondüsyonuyla hem ilk kez çıkacağı kaba kumda öncelikli rakip önerimdir. İlk startında padok görüntüsünü çok beğendiğim bugun yarın vurur havasındaki ve koşu görmenin tecrübesiyle bu kez daha önlerde yer almasını beklediğim GÜLÜFER ile her geçen gün daha iyi duruma gelen ANFIELD yarışta söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK:Rüştünü ispatlamış isimlerden ve sıkıntıları halledildikten sonra Bursadaki son startında Şampiyon pilotuyla zorlanmadan kazanırken klasını bir kez daha gözler önüne seren süratli safkan BABADÖKER’in önde kuracağı sert temposuyla değişen etkili pilotuyla da kazanmasını bekliyor, banko olarak öneriyorum.

4.AYAK:Formunda önemli gelişmeler gözlenen KUTLUERİNOĞLU, yakın ara koşacak olmasına rağmen arap atlarında form tuttu mu birkaç yarış bu tip durumların çok etkilemediği varsayımı doğrultusunda ayağına çabuk safkan BORBORE, gözümle görmediğim ama hazırlıklarında düzeldiği bilgisini aldığım KIZILHAN, yeniden form tuttuğunu geçen yarışında gözler önüne seren SONKALELİM, kazanıp moral bulan istim üzerindeki KIZILTUĞ, 3.5 aylık aradan sonra koştuğu yarışında tatminkar bi görüntü verip bu kez artan nefesiyle daha etkili koşabilecek KAÇIN GELİYOR, sıralamamdır.

5.AYAK:
Kartepe’nin gülü DEMİRGÜLLÜ, 3’lüye döndükten sonra mükemmel yarışlara imza attı. Verdiği 2.5 aylık tedavi süreci içerisinden sonra dinçlikle bıraktığı yerden devam edebilir. Geçen yarışını son anda kaybeden kalite PRINCESS DI, rakip gördüğüm ilk isim olup, 6 ay aradan sonra koştuğu yarışında yaptığı ikinciliği kazanmış kadar kıymetli olan eli kulağındaki SİNKIZI ile bu zaman kadar İstanbuldan adım atmayan ilk kez deplasmana giden ve kaba kuma ilk kez çıkacağı için ters bir yarış yapma ihtimalini gördüğüm LUSINGA, koşuda şanslı gördüğüm diğer ihtimallerdir.

6.AYAK:Uzunlarda ne deni etkili olduğunu son yarışında bir kez daha gösteren JUST RUN ile Kısa vadeli son yarışına oranla daha müsait grupla yarışacak olan NEON KNIGHT ikilisini ayırmıyorum.

6,3,4,5,7,2,8,1,9,10 // 5,2,4,1 // 1 // 4,2,3,1,5,6 // 1,2,8,7 // 1,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ