MENÜ

Beşiktaş gözler transfere çevrildi! Sürpriz isimler radara girdi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, listeye giren yıldız isimlere yakın takibi sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, şimdi de sürpriz isimleri radara aldı. İşte detaylar...

Beşiktaş gözler transfere çevrildi! Sürpriz isimler radara girdi

Yeni sezonda büyük bir yapılanmaya imza atacak olan Kara Kartal, büyük bir adım atmayı planlıyor. Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel yönetiminde yapılacak büyük değişimde teknik direktör konusuyla beraber en büyük girişim, yeni golcü ve sportif direktör konusunda olacak.

Haberin Devamı

‘SADECE NURİ ŞAHİN DEĞİL...’

Hoca konusunda açıklamalarda bulunan Hasan Arat, “Beşiktaş herkesle temas eder. Santos’tan önce 20 teknik direktör ile görüştüm. O günlerde görüştüğüm çok ünlü hocalar İstanbul’a gelmek, buluşmak istiyor. Tekrar Beşiktaş’ın gündemine gelmek istiyorlar. Ara transferde bu işler zordur. Yaz döneminde gelmek isteyen çok önemli isimler var. Beşiktaş tüm alternatiflerini değerlendirecektir. Hem arkadaşlarım hem ben çalışmalar yapıyoruz. Bir değerlendirme yapacağız ve karar vereceğiz. Şu an konsantrasyonumuz Türkiye Kupası. O döneme kadar bir isim bizden beklemeyin. Herkesle temasımız var. Sadece Nuri Şahin değil birçok hocayla temasımız var. Türkiye’de de liglerin bitmesi lazım, görüşeceğimiz insanlar var. Bir isim telaffuz etmek doğru olmaz. Herkes Beşiktaş’a gelmek istiyor, bunu bilin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş gözler transfere çevrildi Sürpriz isimler radara girdi

BESİKTAS’TA GOZLER LEVERKUSEN’DE

Sportif direktörlük için Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen’de teknik direktör Xabi Alonso’nun ekibinde yer alan Devin Özek’le bir süredir temaslarda bulunan yönetim, 29 yaşındaki futbol aklını kulübe kazandırmak için yoğun çaba içerisinde...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Sporcumuz Al-Musrati fevkalade üzgün

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA...

Siyah-Beyazlılar, Devin Özek konusunda mutlu sona ulaşırsa genç futbol adamının Almanya’dan eli boş gelmemesini isteyecek! Yeni sezon öncesinde golcü konusunda bir yapılanmaya gidecek olan Siyah-Beyazlılar, Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’le şampiyonluk kupası kaldıran Çek yıldız Patrik Schick transferi için Özek’ten destek isteyecek. Piyasa değeri 22 milyon Euro seviyesinde bulunan futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle renklerine bağlamak için girişimde bulunmayı planlayan Kartal, Devin Özek etkisiyle bu konuda istediğini almayı amaçlıyor. 28 yaşındaki 1,91’lik santrfor, bu sezon 27 karşılaşmada 11 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti.

Beşiktaş gözler transfere çevrildi Sürpriz isimler radara girdi

ABOUBAKARY KOİTA RADARA GİRDİ

Kartal’da yeni hoca arayışlarının yanı sıra transfer çalışmaları da devam ediyor. Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Rachid Ghezzal’la sezon bitiminde yolları ayıracak olan Kartal’ın, Aboubakary Koita ismini gündeme aldığı bildirildi. Belçika’da St. Truiden forması giyen 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Siyah-Beyazlılar, Moritanyalı futbolcu için nabız yoklarken sezonun tamamlanması ve yeni hocanın açıklanmasının ardından hareketlilik bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş gözler transfere çevrildi Sürpriz isimler radara girdi

YORUM YAZ