MENÜ

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi müjdeli haber!

Beşiktaş'ın ocak ayında Fatih Karagümrük ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan yıldız futbolcu, 3 ay sonra antrenmanlara geri döndü. Tecrübeli oyuncunun geri dönmesi, Fenerbahçe derbisi öncesinde Beşiktaş'a moral verdi.

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisi öncesi müjdeli haber!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’nin yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarını, yarın saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

Haberin Devamı

HADZIAHMETOVIC MÜJDESİ!

Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, idmanda yer aldı. Devre arasında lisansı dondurulan futbolcu, ısınmanın çalışmalarının ardından takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon şu ana kadar tüm kulvarlarda toplamda 30 maça çıktı. Hadziahmetovic, söz konusu 30 karşılaşmada gol atamazken altı asist yaptı.

Beşiktaşa Fenerbahçe derbisi öncesi müjdeli haber

KARTAL İLK DERBİ GALİBİYETİNİ ARIYOR

Siyah-beyazlılar, cumartesi akşamı derbi maçında elde edeceği 3 puanla 2023-2024 sezonundaki ilk derbi galibiyetini almak istiyor. Ligin 9. haftasında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Kara Kartal, 15. haftada ise Tüpraş Stadyumu’nda Fenerbahçe’ye 3-1 kaybetti. Beşiktaş, ligin ikinci yarısında ise 28. haftada Galatasaray’a bu kez evinde 1-0 yenildi. Siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcular, kötü geçen sezonun ardından taraftarına derbi galibiyeti hediye edebilmek için Fenerbahçe karşısına çıkacak.

YORUM YAZ