MENÜ

Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Flick ve Nuri Şahin'le görüşecek

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, dün Almanya'ya gitmişti. Arat'ın burada Hansi Flick ile görüşeceği, ardından Borussia Dortmund-PSG maçını izledikten sonra da Nuri Şahin ile görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Flick ve Nuri Şahin'le görüşecek

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktör çalışmaları kapsamında Almanya'da Alman Milli Takımı ve Bayern Münih'in eski hocası Hansi Flick ile görüşecek. Başkan'ın, Dortmund-PSG maçı sonrası da Alman ekibinin yardımcı antrenörlüğünü yapan Nuri Şahin ile görüşeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Hasan Arattan Almanya çıkarması Flick ve Nuri Şahinle görüşecek

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat dün Almanya'ya gitti. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayern Münih-Real Madrid maçını izleyen Arat, bugün de Almanya Milli Takımı ve Bayern Münih'in eski hocası Hansi Flick ile görüşecek. Tarafların fikir alışverişinde bulunacağı bildirilirken, Flick'in maliyetinin 6-7 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Sporcumuz Al-Musrati fevkalade üzgün

Hasan Arattan Almanya çıkarması Flick ve Nuri Şahinle görüşecek

Başkan'ın, Dortmund-PSG müsabakasını da seyredeceği ve mücadelenin ardından, Alman ekibinin yardımcı antrenörlüğünü yapan Nuri Şahin ile görüşmelerde bulunacağı aktarıldı. 59 yaşındaki Flick, Almanya Milli Takımı ile 25 maçta 1.72, Bayern ile ise 86 karşılaşmada 2.53 puan ortalaması tutturmuştu. Nuri Şahin de Antalyaspor'un başında 78 resmi mücadelede 30 galibiyet, 21 beraberlik ve 27 mağlubiyet yaşadı.

YORUM YAZ