MENÜ

Galatasaray maçına giden Eyüpspor Başkanı için açıklama! 'Can sıkmaya başladı...'

Galatasaray, Alanyaspor'u yenere Fenerbahçe'den liderliği geri aldı. Dün akşam oynanan karşılaşmayı Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın da tribünde izlemesi çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Galatasaray maçına giden Eyüpspor Başkanı için açıklama! 'Can sıkmaya başladı...'

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 32. hafta karşılaşmasında Alanyaspor'u deplasmanda farklı geçti. Sarı-kırmızılı takım, kağıt üzerinde en zor maçlardan biri olarak görülen maçı 4-0 kazanarak liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri almayı başardı.

Haberin Devamı

BURUK'TAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında şampiyonluk hakkında konuştu. Zafere doğru bir adım daha attıklarını vurgulayan 50 yaşındaki teknik adam, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de altı maç kaldı. Bu altı maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi. Oyuncularıma teşekkür ederim. Alanyasporlu oyuncuları da tebrik etmek istiyorum. İyi bir takım, iyi bir hocaya sahipler" ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR BAŞKANI İÇİN AÇIKLAMA

Öte yandan Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasını, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya da tribünden takip etti. Galatasaraylı olduğu bilinen Özkaya'nın tribünde yer alması sosyal medyada yine çok konuşuldu. Mücadelenin ardından Eyüpspor Asbaşkanı Murat Özkaya ise sosyal medya hesabı X'ten konuyla ilgili açıklamada bulundu. Özkaya, "Başkanımız, teknik heyetimiz ve şampiyon olan takımımız ile birlikte Antalya’ya 3 günlüğüne tatile geldik. Başkanımız Murat Özkaya da aynı şehirde oynanan Alanyaspor- Galatasaray maçını izlemek için Alanya’ya gitti. Oraya Galatasaray’ı desteklemek için değil, Eyüpspor’un Başkanı olarak bir Süper lig müsabakasını yakından takip etmek için gitti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray maçına giden Eyüpspor Başkanı için açıklama Can sıkmaya başladı...

'CAN SIKMAYA BAŞLADI'

Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: "Başkanımız aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğunu da kamuoyundan hiç saklamadı. Buna ek olarak da Eyüpspor’umuzun Galatasaray - Fenerbahçe rekabetinin dışında kalması gerektiğini, Süper Lig'e çıkmamız durumunda herkese eşit mesafede duracağımızı, herkese karşı onurlu bir şekilde en iyi mücadeleyi edeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Fakat böylesine açık ve şeffaf duruş sergilediğimiz bir konunun bu kadar saptırılması can sıkmaya başladı. Beşiktaş’a,Fenerbahçe’ye,Galatasaray’a, Trabzonspor’a ve diğer Süper Lig kulüplerimize gönül vermiş taraftarlar müsterih olsun. Eyüpspor’umuz, göstereceği mücadele ile futbol kamuoyunun saygı duyacağı bir kulüp olacak. Biraz sabır lütfen, sonra mahçup olursunuz."

YORUM YAZ