MENÜ

Ersun Yanal'dan şaşırtan Fenerbahçe hamlesi!

2013-2014 ve 2018-2020 arasında Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini üstlenen, sarı-lacivertli takımın son şampiyonluğunda (2013-14 sezonu) imzası olan Ersun Yanal'dan çarpıcı bir paylaşım geldi. Söz konusu manidar paylaşımın ardından Fenerbahçeli futbolseverler adeta ikiye bölündü. İşte detaylar...

Ersun Yanal'dan şaşırtan Fenerbahçe hamlesi!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, öğle saatlerinde eski adıyla Twitter olan sosyal medya hesabı X'te çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar, söz konusu paylaşımın altına adeta yorum yağdırdı. Bazı futbolseverler, tecrübeli teknik adamın bu manidar paylaşımının bir geri dönüş mesajı olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

ANCELOTTİ'DEN ARDA'YA ÇARPICI SÖZLER!

SAMANDIRA'DA KRİTİK TOPLANTI

Sivasspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen ve şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın dört puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve öğrencileri, 1 günlük iznin ardından dün Samandıra’da toplanarak Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Kartal ve futbolcular idmanda bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulundu. Hem tecrübeli teknik adamın hem de kaptanların söz aldıkları öğrenildi. Yapılan toplantıda Kartal’ın, "Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Her şeye rağmen biten bir şey yok. Benim size güvenim tam. Biz kalan tüm maçlarımızı kazanalım, rakibimiz de bizim gibi takılabilir” dediği kaydedildi.

Ersun Yanaldan şaşırtan Fenerbahçe hamlesi

'HEDEFE ULAŞABİLİRİZ'

Kaptanların ise bu toplantıda, "Özellikle Olympiakos maçı sonrası aldığımız bu sonuç hiç iyi olmadı. Bize güvenen taraftarlarımızı fazlasıyla üzdük. Ligde ikisi derbi olmak üzere 5 finalimiz kaldı. Derbi galibiyetleri her zaman önemlidir ama şu anki durumda kazanılması zorunlu maçlar oldu. Şampiyonluk yolunda ipler elimizde değil ama bize yakışan, kalan tüm maçlarımızı kazanmak ve neler olacağını görmek. 5’te 5 yapabilirsek, hedefimize ulaşma şansımız olabilir” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TERİM YENİLDİ, YUNAN BASINI ŞAŞIRTTI

'ZOR ZAMANLARDA SANA YOL GÖSTERECEK FENERİ BUL'

Öte yandan bugün öğle saatlerinde Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'dan şaşırtan bir hamle geldi. Şu anda beIN SPORTS'ta Trendyol Süper Lig maçlarını yorumlayan 62 yaşındaki teknik adam, sosyal medya hesabı X'te bir paylaşımda bulundu. Yanal söz konusu paylaşımda, "Zor zamanlarda sana yol gösterecek feneri bul..." notunu düşerek bir fotoğraf paylaştı.

Fenerbahçeli taraftarların bazıları, İsmail Kartal'ın çok eleştirildiği bu dönemde bu manidar tweeti Ersun Yanal'dan bir geri dönüş mesajı olarak algıladı. Söz konusu paylaşımın altında Yanal'ı eleştiren ve geri dönüşüne karşı çıkan taraftarlar da vardı. Paylaşım, kısa süre içinde sosyal medyada viral oldu.

YORUM YAZ