MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Leverkusen sürprizi! İsmail Yüksek'in şanssızlığı...

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, Beşiktaş ile dün akşam oynanan derbi maçında sakatlık yaşayarak 19. dakikada yerini Rade Krunic'e bırakmak zorunda kalmıştı. Millî futbolcuyu derbide Bayer Leverkusen gözlemcilerinin canlı olarak takip ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Leverkusen sürprizi! İsmail Yüksek'in şanssızlığı...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, derbi mücadelesinde evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Dev karşılaşmada ev sahibi takımın tecrübeli orta sahası İsmail Yüksek ayrı bir heyecana daha ortak oldu. İsmail Yüksek'in Bundesliga devi Bayer Leverkusen tarafından tribünden izlendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

'F.BAHÇE'NİN EN GÜÇLÜ YANI, ASLINDA EN ZAYIF YÖNÜ!'

KARTAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş ile oynanan derbi karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda İsmail Yüksek'in durumu hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam konuyla ilgili, "İsmail Yüksek’in sakatlanmasına çok üzüldük. Durumu henüz net değil. Yarın MR sonucu sonrası ortaya çıkacak" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Leverkusen sürprizi İsmail Yüksekin şanssızlığı...

SIMON ROLFES'İN YARDIMCISI İZLEDİ

Almanya Bundesliga'da ilk kez şampiyon olan Bayer Leverkusen'in, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek'e kanca attığı aktarıldı. Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Simon Rolfes'in yardımcısı Devin Özek'in, İsmail Yüksek'i Beşiktaş derbisinde tribünden takip ettiği belirtildi. Devin Özek'in Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek'i özel olarak izlediği belirtildi. Bayer Leverkusen'de sportif direktör yardımcısı olarak çalışan Devin Özek'in İsmail Yüksek için raporunu sunacağı vurgulandı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe - Beşiktaş maçına damga vuran anlar (VİDEO)

SADECE LEVERKUSEN DEĞİL

Öte yandan Fenerbahçe'nin milli yıldızı İsmail Yüksek, Bayer Leverkusen'in yanı sıra Marsilya, Lazio ve Valencia tarafından da derbide izlendi. Ayrıca daha önce İsmail Yüksek'i transfer etmek için teklif sunan Lyon'un da ilgisinin sürdüğü ve Fransız kulübün de derbiye gözlemci gönderdiği aktarıldı.

YORUM YAZ