MENÜ

Fenerbahçe Olympiakos maçı sonrası sert eleştiri! Nasıl bu kadar kötü oynamaya evrildin?

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci’nin Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Yunan ekibi Olympiakos’a elendiği maçı değerlendirdi. Kahveci, İsmail Kartal ve sonradan oyuna giren futbolcuları eleştirirken sarı-lacivertli takımın en pahalı transferini ise yerden yere vurdu.

Fenerbahçe Olympiakos maçı sonrası sert eleştiri! Nasıl bu kadar kötü oynamaya evrildin?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunan ekibi Olmypiakos ile karşı karşıya geldi. Deplasmandaki ilk maçı 3-2 kaybeden sarı-lacivertliler, rövanş maçını İrfan Can Kahveci’nin 11. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda gol sesi çıkmazken, mücadele penaltılara taşındı. Penaltı atışlarında Olympiakos’a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'Yİ YIKMIŞTI!

Kartal, sakatlık yaşayan Becao’nun yerine 100.dakikada Çağlar Söyüncü ve 120+2.dakikada penaltı vuruşu yapması için Bonucci’ye şans verdi. Oyuna giren futbolcular, istenen katkıyı yapamazken bu durumu eski milli futbolcu Nihat Kahveci sert sözlerle eleştirdi.

"İSMAİL HOCA'YA YAZAR"

İsmail Kartal’ı ve oyuna giren isimleri turun geçilememesinden dolayı sorumlu tutan Kahveci “Beş oyuncu değiştirip birinde katkı alamaz mı? Burada İsmail Hoca’ya da yazar. Oyuna girip hiçbir katkı sağlayamayan Zajc, Batshuayi, Krunic’e, Cengiz Ünder’e yazar” dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçı sonrası sert eleştiri Nasıl bu kadar kötü oynamaya evrildin

"CENGİZ NASIL BU KADAR KÖTÜ OYNAMAYA EVRİLDİN?"

Sezon başında Marsilya’dan 15 milyon euro bedelle transfer edilerek Fenerbahçe tarihinin en çok bonservis ödenen ismi olan Cengiz Ünder’i sert sözlerle eleştiren Kahveci şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Cengiz nasıl bu kadar kötü oynamaya evrildin? Oyuna girip bir tane katkısı yok. Duran topu iyi kesersin. Cengiz duran topu bile kötü kesti ya. İkinci uzatmada son dakikalar, o topu niye o kadar şişiriyorsun? Kaleciye geri top mu veriyorsun Cengiz? İyi penaltı kullanırsın, penaltıyı da kötü kullandı. Ne diyeyim? Gerçekten büyük şok, yazık oldu.

Fenerbahçe Olympiakos maçı sonrası sert eleştiri Nasıl bu kadar kötü oynamaya evrildin

"KARAGÜMRÜK MAÇININ ERTELENMESİ DAHA ÖNEMLİYDİ"

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının yerine ligde oynadığı Karagümrük maçının ertelenmesi gerekiğini ifade eden kahveci, 'Olympiakos maçı ertelendi dinlenik geldiler. Maç uzatmalara gittiğinde bunun avantajı olacaktı Olympiakos adına. Bu avantajı da kullandı diye düşünüyorum. Karagümrük maçının ertelenmesi bence daha önemliydi Süper Kupa'nın ertelenmesinden. İki maç arası çünkü.' ifadelerini kullandı.

YUNAN BASINI HADDİNİ AŞTI!

YORUM YAZ