MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kadroya alınmayan 3 futbolcu hakkında açıklama!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'la karşılaşan Fenerbahçe'de 3 yıldız futbolcu derbi kadrosuna dahil edilmedi. Dev maç öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik patronu İsmail Kartal, bu konu hakkında açıklama yaptı.

Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele içinde olan Fenerbahçe, derbide Beşiktaş ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönmesiyle Fenerbahçe ile olan puan farkı 7'ye yükselmişti. Kalan haftalarda şampiyonluk şansını devam ettirmek isteyen Sarı-Lacivertliler derbiden galibiyetle çıkmak istiyor.

3 YILDIZ KADRODA YOK!

Kadıköy'de taraftarı önünde Beşiktaş'la oynayacak olan Fenerbahçe'de kadro da şekillenmeye başladı. Sarı-Lacivertliler'de 3 yıldız futbolcunun kadroya alınmadı.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan kadroya alınmayan 3 futbolcu hakkında açıklama

İSMAİL KARTAL'IN TERCİHİ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi kadrosuna Miha Zacj, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci'yi dahil etmedi.

BONUCCİ KADO DIŞI OLUNCA...

Bu sezon 10'u Süper Lig olmak üzere 20 maçta forma giyen Zajc 2 gol attı. 33 yaşındaki Serdar Aziz ise 12'si Süper Lig olmak üzere 20 maçta 1 gol 2 asistle oynadı. Devre arasında transfer edilen Bonucci ise Fenerbahçe'de 10 maçta 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

TRT Spor'un haberine göre de Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci, Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadığı için takımın kamp yaptığı Samandıra'dan ayrıldı. İtalyan stoper 2 Mayıs'a kadar yurt dışında olacak.

İSMAİL KARTAL BU KONU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

İsmail Kartal maçla ilgili konuşarak, "Bugün Beşiktaş derbi maçı... Bu tip derbiler her zaman büyük camialar adına tarihte yerini alabilecek maçlar olduğu için önemli bir yer tutar. Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandık. Takım dinlenmiş ve güzel şekilde hazırlandı. Eksiğimiz yok, dün akşam Fenerbahçe ailesi olarak yemek yedik. Bu akşam taraftarımızın önünde iyi futbolla kazanmak istiyoruz." dedi.

Sözlerine devam eden İsmail Kartal, "Beşiktaş şampiyonluk hedefinden uzak olsa bile bu bir derbi maçı. Derbi ayrıcalıklı maçlardır. Onlar da bu maça iyi hazırlanmıştır. Evimizde kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, kadroya alınmayan isimlerle ilgili, "Derbi kadrosuna almadığımız isimlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağım." sözlerini sarf etti.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan kadroya alınmayan 3 futbolcu hakkında açıklama

ZAFER PLANI BELLİ OLDU

İsmail Kartal: Asla pes etmedik, etmeyeceğiz
YORUM YAZ