MENÜ

ÖZEL | İsmail Yüksek'in tedavi süreci belli oldu: Sahalara ne zaman dönecek?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanan karşılaşmanın 19 dakikasında yerde kalan İsmail Yüksek, saha içindeki tedavisinin ardından sedyeyle kenara gelmişti. MR incelemsinde ayak bilek bağında kopma meydana gelen 24 yaşındaki oyuncunun tedavi süreci belli oldu. İşte detaylar...

ÖZEL | İsmail Yüksek'in tedavi süreci belli oldu: Sahalara ne zaman dönecek?

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada sarı - lacivertliler sahadan üç puanla ayrılmış olsa da önemli bir oyuncusunu kaybetmişti.

Haberin Devamı

19. dakikada takımın önemli isimlerinden İsmail Yüksek sakatlanarak oyundan çıkmış ve yerini Rade Krunic'e bırakmıştı.

AYAK BİLEK BAĞINDA KOPMA

Derbinin ardından yapılan MR incelemesinde ise, İsmail Yüksek'in ayak bilek bağında kopma meydana geldiği açıklanmış ve tedavisine ise hızlı bir şekilde başlandığı açıklanmıştı.

YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

SIRBİSTAN'A GİDİYOR

İsmail Yüksek'in sakatlık ve tedavi süreci belli oldu. Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre; 24 yaşındaki yıldız oyuncu Pazartesi günü Sırbistan'a gidecek. 10 gün burada tedavi görecek olan İsmail Yüksek'e yoğun bir tedavi programı uygulanacak.

ÖZEL | İsmail Yüksekin tedavi süreci belli oldu: Sahalara ne zaman dönecek

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kadroda yer almak isteyen başarılı oyuncunun tedavi sürecinin 10 haftayı bulması bekleniyor.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM'DA YER ALACAK MI?

İsmail Yüksek'in ilk etapta Sırbistan'da 10 gün ve ardından toplamda beş haftalık tedavi sürecinin ardından bir değerlendirme yapılıp son durumuna bakılacak. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçına 18 Haziran'da çıkacak olan A Milli Takım'a yetişmesi öngörülüyor.

Ömer Necati Albayrak - Fanatik ÖZEL

A Milli Takımımızın attığı birbirinden güzel goller!

ÖZEL | İsmail Yüksekin tedavi süreci belli oldu: Sahalara ne zaman dönecek

YORUM YAZ