MENÜ

Borussia Dortmund, PSV Eindhoven'ı devirdi: Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile PSV Son 16 Turu'nun rövanşında kozlarını paylaştı. Devler Ligi'ndeki ilk müsabaka 1-1'lik skorla tamamlanmıştı. Alman temsilcisi, Hollanda ekibini sahasında 2-0 yenerek çeyrek final biletini kaptı. Dev maça dair detaylar haberimizde...

Borussia Dortmund, PSV Eindhoven'ı devirdi: Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu rövanş maçında Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile Hollanda temsilcisi PSV karşı karşıya geldi. Dortmund, sahasında Hollanda ekibini 2 golle geçti. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

MAÇA GOLLE BAŞLADI

Borussia Dortmund, PSV karşısında maça adeta golle başladı. Alman ekibinde Jadon sancho, dakikalar 3'ü gösterirken gol perdesini açtı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

TUR BİLETİNİ KAPTI!

İkinci yarıda ise Dortmund, skor üstünlüğünü korumayı bildi ve müsabakanın son anlarından Alman yıldız Reus sahneye çıkarak farkı 2'ye çıkardı. Bu sonucun ardından Borussia Dortmund, sahasında PSV'yi 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final biletini kaptı.

BORUSSIA DORTMUND - PSV: 2-0 (MAÇ SONUCU) (Toplam skor: 3-1)

GOLLER: 3' Sancho, 90+5' Reus (Borussia Dortmund)

ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarının ardından rakiplerini eleyen 8 takım adını çeyrek finale yazdırdı. Paris Saint-Germain, Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Borussia Dortmund ve Atletico Madrid çeyrek final biletini elde eden takımlar oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final aşamalarının eşleşmeleri, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon şehrinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak.

 

YORUM YAZ