MENÜ

Fiorentina - Viktoria Plzen maç sonucu: 2-0 | Fiorentina, Konferans Ligi'nde yarı finalde!

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final eşleşmesinin rövanş maçında Fiorentina, sahasında ağırladığı Viktoria Plzen'i uzatmalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Fiorentina - Viktoria Plzen maç sonucu: 2-0 | Fiorentina, Konferans Ligi'nde yarı finalde!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek final rövanş maçları kapsamında Fiorentina, Viktoria Plzen'i ağırladı. Ev sahibi ekip, normal süresi 0-0 sona eren ve uzatmalara giden mücadeleyi 2-0 kazandı.

Haberin Devamı

İki takım arasındaki ilk maç, Viktoria Plzen'in ev sahipliğinde 0-0'lık eşitlikle sona ermişti. İkinci maçın normal süresinde de eşitlik bozulmadı ve turu geçecek takımı uzatma dakikaları belirledi.

Fiorentina - Viktoria Plzen maç sonucu: 2-0 | Fiorentina, Konferans Liginde yarı finalde

66. dakikada Cadu'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Viktoria Plzen, 90 dakikalık bölümü eşitlikle noktalamayı başarmıştı. Fiorentina, 92. dakikada Nicolas Gonzalez'in golüyle dengeyi bozarken 108. dakikada da Cristiano Biraghi, skoru 2-0 yaptı.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finale yükselen Fiorentina, eşleşmede PAOK'u geçen Club Brugge ile karşı karşıya gelecek.

YORUM YAZ