MENÜ

ÖZET| Kasımpaşa - Samsunspor maç sonucu: 1-0

Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa, Samsunspor'u 3. dakikada Aytaç Kara'nın attığı golle 1-0 mağlup etti. Samsunspor bu mağlubiyetle ligde 3 maç sonra yenilgiyle tanışmış oldu. Karadeniz ekibinin galibiyet hasreti de beş maça çıktı.

ÖZET| Kasımpaşa - Samsunspor maç sonucu: 1-0

Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa sahasında Samsunspor'u konuk etti. İstanbul ekibi sahadan 1-0 galip ayrıldı ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesini sürdürdü.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

GOL | 3. dakikada Hajradinovic’in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Aytaç Kara, kaleci Okan Kocuk’u çalımlayarak meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 1-0

ÖZET| Kasımpaşa - Samsunspor maç sonucu: 1-0

27. dakikada savunmanın hatasında topu alan Da Costa, dar açıdan uzak köşeye yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlağı yandan az farkla auta yolladı.

28. dakikada Taylan Antalyalı’nın sağ çaprazdan sert şutunda top kaleci Gianniotis’te kaldı.

35. dakikada Aytaç Kara’nın sol taraftan ceza sahasına ortasında Da Costa kafa vuruşunu yaptı, kaleci Okan Kocuk’u geçen top uzak direğe çarpıp dışarı gitti.

İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha az pozisyon yaşandı. Mücadelede başka gol olmayınca Kasımpaşa sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu. Samsunspor ise 3 maç aradan sonra yenilgiyle tanışırken 3 puan hasreti de beş maça çıktı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Saat 16.00'daki karşılaşma beIN Sports 2'den naklen ekranlara geliyor.

Kasımpaşa - Samsunspor 11'leri:

Kasımpaşa: Giannotis, Winck, Porozo, Yasin, Mortadha, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Ngoy, Da Costa

Samsunspor: Okan, Zeki, Alim, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Taylan, Holse, Tait, Emre, Mouandilmadji

ÖZET| Kasımpaşa - Samsunspor maç sonucu: 1-0

 

YORUM YAZ