MENÜ

Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Manchester City penaltılarda yıkıldı

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Real Madrid'le karşı karşıya geldi. İki takım arasında İspanya'da oynanan mücadele 3-3 bitmiş iki takımın yarı final şansları İngiltere'deki maça kalmıştı. Mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle sona erdi ve uzatma dakikalarında da gol olmayınca yarı finale çıkan takım penaltı atışları belirledi. Real Madrid, Manchester City'yi penaltı atışları sonrasın 4-3 yenerek yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Manchester City penaltılarda yıkıldı

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde iki dünya devi Manchester City ve Real Madrid karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki ilk mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlanmış ve büyük heyecana sahne olmuştu. Real Madrid, normal süresi 1-1 biten maçın ardından Manchester City'yi deplasmanda 4-3 yenerek yarı finalde Bayern Münih ile eşleşti. 

Haberin Devamı

Normal süresi eşitlikle noktalandı

Real Madrid, mücadelenin 18. dakikasında Rodrygo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı İspanyol ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle sonra erdi. İkinci yarıda büyük bir baskı kuran Manchester City, 70. dakikada Kevin De Bruyne'nin golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı ve maç uzatmalara gitti. 

Yarı finalde rakip Bayern Münih!

Müsabakanın uzatma dakikalarında da gol olmayınca, maç penaltı atışlarına gitti. Real Madrid, Manchester City karşısında penaltı atışlarında 4-3'lük üstünlük sağladı ve yarı finale yükseldi. İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'in rakibi oldu.

Real Madrid Şampiyonlar Liginde yarı finalde Manchester City penaltılarda yıkıldı

YORUM YAZ