MENÜ

Olay Messi itirafı! 'Benden özür diledi'

Arjantin ile Hollanda arasında oynanan Dünya Kupası'ndaki dev maçın hakemi olan Lahoz, maçın ardından Lionel Messi ve arkadaşları tarafından eleştirilmişti. Tangocular, İspanyol hakemin büyük maçları yönetecek kalibrede olmadığının altını çizmişlerdi. Ancak, maçın sıcaklığını atlatan Arjantinli süperstarın daha sonradan pişmanlık yaşadığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Olay Messi itirafı! 'Benden özür diledi'

Arjantin'in Hollanda'yı penaltı atışları sonrasında mağlup etmesinin ardından oldukça konuşulan bir maç sonu olmuştu. Dev karşılaşma içinde de hararetli anlar yaşanmış ve müsabakanın İspanyol hakemi eleştirilmişti. Arjantinli süperstar, mücadele sonrasında Beşiktaş'ın eski yıldızı Weghorst'a yönelik de bazı istenmeyen sözler sarf etmişti. Tüm bunların ardından Messi'nin yaptıklarından dolayı pişman olduğu anlaşıldı ve Lahoz her şeyi açıkladı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Büyük tartışmalar yaşandı

İspanyol hakem, FIFA'nın Katar'daki Dünya Kupası'nda Arjantin ile Hollanda arasında oynanan çeyrek final maçında 17 sarı kart ve bir kırmızı kart vererek tartışmalara neden oldu. Tangocular, dev maçı penaltı atışları sonunda kazanmayı başardı.

Olay Messi itirafı Benden özür diledi

Messi'den ilginç gol sevinci

Dev maç sırasında istenmeyen bazı olaylar yaşandı. Olayların merkezinde ise dünya futbolunun efsane oyuncularından olan Lionel Messi vardı. Arjantinli süperstar, maç sırasında golü attıktan sonra Hollandalı teknik direktör Louis van Gaal'le resmen alay etti ve kulaklarını göstererek sevincini ona doğru bakarak kutladı. Ardından, "FIFA bu büyüklükteki bir maça bu kalibredeki hakemi atayamaz" diyerek hakemi de eleştirdi.

Haberin Devamı

Olay Messi itirafı Benden özür diledi

'Messi, beni arayıp özür diledi'

Artık La Liga'da görev yapmayan Arjantin ve Hollanda arasındaki maçı yöneten Lahoz, Tiempo de Juego'ya, yedi kez Ballon d'Or kazanan Messi'nin kendisinden özür dileğini açıkladı ve şunları anlattı: Leo Messi beni arayıp Dünya Kupası'ndaki Hollanda maçından sonra maç sırasında bana söylediği sert sözler için özür diledi. O maçta farklı bir Messi vardı. Dünya Kupası'nda çok kötü davrandı, yazık oldu. Yıllar boyunca birlikte 50'den fazla maçta beraber görev aldık. Aynı sahayı paylaştık. Topo Gigio kutlamasından sonra Hollandalılar heyecanlandı ve bu bir provokasyondu.”

Olay Messi itirafı Benden özür diledi

Weghorst da Messi'den payını aldı

Messi, Hollanda'ya karşı gösterdiği performansın ardından takımına zaferi getirdi ancak maç sonunda aşırı sinirli olduğunu da gösterdi. Müsabaka sonrasında, röportaj verdiği sırada Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'u da hedef kendi dilinde istenmeyen ifadeler kullanmıştı. Arjantinli süperstarın o görüntüleri, futbolseverleri büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı.

Olay Messi itirafı Benden özür diledi

YORUM YAZ