MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Arteta küfür etti, ortalık karıştı

Devler Ligi'nde heyecan giderek artıyor. Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Arsenal ile Porto olaylı maçta karşı karşıya geldi. Mücadelenin ardından iki takım teknik direktörü saha ortasında bir tartışma yaşadı. Öte yandan Barcelona'nın 2007 doğumlu oyuncusu Napoli maçına damga vurdu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Arteta küfür etti, ortalık karıştı

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında ilk maçı 1-0 kaybeden Arsenal, Emirates Stadyumu'nda Porto'yu konuk etti. Ev sahibi ekip 41. dakikada Trossard'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda her iki takımda pozisyonlara girse de gol sesi çıkmadı. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca karşılaşma penaltılara gitti.

Haberin Devamı

TUR PENALTILARLA GELDİ

Penaltı atışlarında Arsenalli oyuncular dört atışın tamamını gole çevirdi. Porto'da ise Pepe Aquino ve Grujic topu filelere gönderirken, Wendell ve Galeno ise kaçırdı. Böylece Arsenal adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

MAÇTA TANSİYON ÇOK YÜKSEKTİ

Karşılaşma oynanırken, Arsenal ve Porto yedek kulübeleri arasında iki kez gerginlik yaşandı. Hem yedek oyuncular hem de antrenörler arasında tartışmalar yaşandı.

Şampiyonlar Liginde olay: Arteta küfür etti, ortalık karıştı

KARŞILAŞMANIN ARDINDAN KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Penaltı atışlarının ardından Arsenal Menajeri Mikel Arteta ve Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao saha ortasında hararetli bir tartışmaya girdi. İki antrenörün sinirli bir şekilde yaptığı konuşma ekranlara da yansıdı.

Şampiyonlar Liginde olay: Arteta küfür etti, ortalık karıştı

CONCEIÇAO'DAN OLAY İDDİA

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Arsenal Menajeri Arteta ile ilgili bir iddiada bulundu. Başarılı teknik adam açıklamasında; "Sonuç adil değildi. Takımım turu geçmeyi hak etti. Arteta'nın yedek kulübemize doğru İspanyolca söylediği şey aileme hakaretti. Takımını çalıştırmaya odaklanmalı" ifadelerini kullandı.

ARTETA'DAN YANIT

Karşılaşmanın ardından açıklamalar da bulunan Arteta ise, Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun söylediklerini reddetti. Arsenal'e yaın kaynaklar da İspanyol teknik adamın hakaret ettiği iddialarını yalanladı.

Arteta karşılaşma ile alakalı olarak ise, "Büyülü bir geceydi. Gerçekten iyi organize olmuş zorlu bir rakibe karşı beklediğimiz gibi oldu. Güzel bir gol attık. Bu bizim için büyük bir deneyim, penaltılara ihtiyacımız vardı ve bunun için iyi hazırlandık.

Şampiyonlar Liginde olay: Arteta küfür etti, ortalık karıştı

Bir yolunu bulduk, kazanmayı ne kadar istediklerini görebiliyorum. Ne kadar fedakarlık yaptıklarını görebiliyorum. Muhtemelen Emirates'te böyle bir atmosfer yaşamamıştım. Başından sonuna kadar inanılmazdı. Onlara çok teşekkür ederim. Bugün oyunu etkilediklerini düşünüyorum."

BARCELONA'NIN YENİ GENÇ YETENEĞİ BÜYÜLEDİ

Son yıllarda ekonomik olarak zor günler geçiren Barcelona, rotasını yine La Masia'ya çevirdi. Napoli karşısında Lamine Yamal'ın yanı sıra Fermin Lopez de ilk 11'de yer aldı. Sahadan 3-1 galibiyetle ayrılan Katalan devinin ilk golünü 2007 doğumlu Fermin Lopez kaydetti. Genç oyuncu aynı zamanda karşılaşmanın oyuncusu seçildi.

Haberin Devamı
Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında ortalık karıştı!

Şampiyonlar Liginde olay: Arteta küfür etti, ortalık karıştı

YORUM YAZ