MENÜ

Tottenham'da Heung-min Son isyan çıkardı!

Tottenham'ın Güney Koreli yıldızı Heung-min Son, West Ham United mağlubiyetinin ardından takım arkadaşlarını medya önünde eleştirdi.

Tottenham'da Heung-min Son isyan çıkardı!

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında Tottenham, evinde West Ham United ile karşı karşıya geldi. Henüz maçın 11. dakikasında Cristian Romero'nun golüyle öne geçen Spurs, devreyi 1-0 önde kapattı.

Haberin Devamı

Ancak karşılaşmanın ikinci yarısı Angelos Postecoglou'nun öğrencileri için hiç iyi geçmedi. West Ham, 52. dakikada Bowen'ın golüyle beraberliği yakalarken 74'te sahneye çıkan Ward-Prowse, konuk ekibi öne geçirdi. Kalan yaklaşık 20 dakikada Tottenham gol bulamadı ve karşılaşma, West Ham United'n 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Tottenhamda Heung-min Son isyan çıkardı

Heung-min Son isyan etti!

Karşılaşmanın ardından konuşan Heung-min Son, The Daily Mail aracılığıyla yaptığı açıklamada takım arkadaşlarını eleştirdi. Yeteri kadar sert olmadıklarını belirten Güney Koreli yıldız, "Bu maçı kaybetmek kabul edilemez. West Ham'a karşı oynamak her zaman zor ama biz bugün sahada yumuşaktık. Premier Lig'de, sonunda ne olacağını bilemezsiniz. Bu yüzden öne geçtiğinizde farkı açıp maçı bitirmek zorundasınız. Bu durum kabul edilemez. Oyuncular sorumluluk almak zorunda. Taraftarlar bunu hak etmiyor. Özellikle kendi evinizde daha fazla enerjiyle oynamalısınız. Bunu hak etsek de etmesek de yolumuza devam edip toparlanmamız gerekiyor. Ancak bu durum, taraftarlar için hayal kırıklığı yaratıyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şampiyonluk hayali suya düştü

Sezona çok hızlı bir başlangıç yapan ve bir süre lider kalan Tottenham, son haftalarda tanınmayacak durumda. Kuzey Londra ekibi, ligde çıktığı son beş karşılaşmada dört mağlubiyet bir beraberlik aldı. Spurs, 15. hafta sonunda ligde 27 puanla 5. sırada bulunuyor.

Tottenhamda Heung-min Son isyan çıkardı

YORUM YAZ