MENÜ

Fernando Muslera'dan olay karar! 'Emekli olduğunu açıkladı'

Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Galatasaray'la yeni sözleşme imzalamıştı. 37 yaşındaki eldivenin bir iki sene sonraki geleceği merak edilirken başarılı file bekçisinin Uruguay Milli Takımı'ndan emekli olduğu açıklandı.

Fernando Muslera'dan olay karar! 'Emekli olduğunu açıkladı'

2011-2012 yılında Galatasaray'a imza atan ve yaklaşık 12 yıldır Sarı-Kırmızılılar'ın kalesini koruyan Fernando Muslera'dan flaş karar...Cim Bom'la tam 16 kupa kazanarak Türk futbol tarihine geçen Uruguaylı kalecinin geleceği merak ediliyordu. 

Haberin Devamı

Fernando Musleradan olay karar Emekli olduğunu açıkladı

37 yaşındaki eldiven, Aslan'la yeni sözleşme imzalamıştı. İmza töreninde de aktif futbol yaşamı sonrasında da Galatasaray'da görev alma hayalini açıklamıştı. Tecrübeli file bekçisi, milli takım kariyeriyle ilgili de önemli bir karar aldı. 

Son Dünya Kupası'nda Uruguay'da yedek kaleci konumunda yer alan Fernando Muslera, Milli Takım'ı bıraktı. Gelişmeyi; Uruguay Futbol Federasyonu resmen duyurdu.

İşte Uruguay Milli Takımı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

Fernando Muslera, 133 maç, dört Dünya Kupası ve 2011 Copa América zaferinin ardından Uruguay Milli Takımı'ndan emekli olduğunu açıkladı.

Fernando Musleradan olay karar Emekli olduğunu açıkladı

YORUM YAZ