MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe erteleme maçı ne zaman oynanacak? Süper Kupa finali ne zaman? işte yanıtı

Galatasaray Fenerbahçe arasındaki ertelenen Süper Kupa Finali maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynayacak sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. Süper Lig'de yoğun geçen bir dönemi atlattıktan sonra ezeli rakipler bu kez de Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe kozlarını paylaşacaktı. Ancak yaşanan gelişmeler ışığında durumlar beklenildiği gibi olmadı. Peki ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı...

Galatasaray - Fenerbahçe erteleme maçı ne zaman oynanacak? Süper Kupa finali ne zaman? işte yanıtı

Süper Lig'de Kadıköy'de oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren ezeli rekabet bu kez de Süper Kupa finaline taşındı. Galatasaray ile Fenerbahçe Riyad'da kupayı müzelerine götürmek için mücadele edeceklerdi. 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile Türkiye kupasında mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Süper Kupa'da kozlarını paylaşacaklardı. Ligdeki derbide gol sesi çıkmadı. Taraftarlar ise final müsabakasından umutluydu. Ancak mücadele ertelendi. İşte ayrıntılar...

 

Süper Kupa iptal edildi

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, bugün Turkcell Süper Kupa Finali'nde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı. Ancak Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı.

Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye'ye doğru yola çıktı. İki kulübün geç saatlerde İstanbul'da olması bekleniyor.

Haberin Devamı

 

Galatasaray - Fenerbahçe erteleme maçı ne zaman oynanacak Süper Kupa finali ne zaman işte yanıtı

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman saat kaçta?

Şu an için bilgi bulunmuyor ileri tarihe ertelendi. İptal haberinin ardından ertelenen maçın  saati büyük merak konusu oldu. Hem TFF hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ortak bir duyuru ile Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. 

TFF'nin kısa zamanda maçın yeni tarihini belirtmesi bekleniyor. 

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DEN ORTAK AÇIKLAMA

Saatinde başlamayan ve iptal olan Süper Kupa mücadelesinin durumuna ilişkin finali oynayacak kulüpler olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak bir açıklama yapılacağı duyurulmuştu ki Türkiye Futbol Federasyonu'nun da altında imzası olan ortak açıklama gerçekleşti.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kamuoyuna duyurulur,

Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz,

29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu

Fenerbahçe Spor Kulübü

Galatasaray Spor Kulübü"

 

Galatasaray - Fenerbahçe erteleme maçı ne zaman oynanacak Süper Kupa finali ne zaman işte yanıtı

YORUM YAZ