MENÜ

Galatasaray'da Nelsson'un değeri belirlendi: Dev bonservis

Bir yandan şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, diğer yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Davinson Sanchez'in gelişiyle yedek kulübesine hapsolan, ancak daha sonra aldığı formayı bir daha geri vermeyen Victor Nelşson'un talipleri artıyor.

Galatasaray'da Nelsson'un değeri belirlendi: Dev bonservis

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadroyla gitmek ve yeni yıldız transferleri için kaynak yaratmak istiyor. Bu sezon gösterilen performansın ardından takımda öne çıkan yıldızlar da Avrupa devlerinin dikkatini çekti.

Haberin Devamı

NAPOLI, DAVINSON'UN PEŞİNDE

Napoli cephesi, stoperlerden Davinson Sanchez'in peşinde. Kolombiyalı yıldızın gösterdiği performans ve fizik kalitesi Avrupalı devlerin dikkatini çekiyor. Napoli'nin sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

YÖNETİM NELSSON'U SATMAYA HAZIRLANIYOR

Danimarkalı yıldız bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Sevilla'nın teklifini beğenmeyip reddeden yönetim, bu sefer cazip teklif gelmesi halinde oyuncusunu satmayı planlıyor.

NELSSON'A 25 MİLYON EURO DEĞER

Sözleşmesinde serbest kalma maddesi 25 milyon Euro yazan Victor Nelsson'a da Avrupa'dan teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasarayda Nelssonun değeri belirlendi: Dev bonservis

BARIŞ ALPER İÇİN EN AZ 20 MİLYON EURO

2021 yazında 18 milyon TL ödenerek Keçiörengücü'nden transfer edilen Barış Alper Yılmaz'ı İtalyan ve Alman kulüplerinin ardından İngiltere'den Aston Villa listesine aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, EURO- 2024'te boy gösterecek Barış Alper Yılmaz'a 20 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiyor.

'EN GÜÇLÜ BENİM'

G.Saray'da 3. sezonunu geçiren Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı kulübün YouTube kanalına konuk oldu.

Bu sezon 50 resme maçta 6 gol-9 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki sağ kanat takımın enlerini seçti. "Takımın en güçlüsü" sorulduğunda "Ben" yanıtını veren milli oyuncunun diğer enleri şu şekilde oluştu:

Bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 50 maçta forma giyen Barış Alper, 6 gol ve 9 asist katkısı verdi. Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesini uzatan Barış'ın piyasa değeri 13 milyon euro'ya yükseldi.

Galatasarayda Nelssonun değeri belirlendi: Dev bonservis

YORUM YAZ