MENÜ

İtalyan devinden Kerem Aktürkoğlu sürprizi!

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalya Serie A devinin, kanat oyuncusunu kadrosunda görmek istediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

İtalyan devinden Kerem Aktürkoğlu sürprizi!

Galatasaray'ın millî yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na sürpriz bir teklif geldi. İtalyan medyasına yansıyan haberlere göre; daha önce Barış Alper Yılmaz'ı gündemine alan Lazio, şimdi de Kerem Aktürkoğlu'nu listeye dahil etti. Çizme basınında yer alan haberde, "Lazio, 50 maçta 15 gol, 8 asistle oynayan 1998 doğumlu oyuncu için nabız yokladı. Galatasaray 15 milyon euro bonservis istedi. Pazarlıklar sezon sonunda yapılacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Öte yandan söz konusu haberde, Kerem'in de Galatasaray'da baskıdan bunaldığı ve taraftardan aldığı tepkiler sebebiyle ayrılmaya sıcak baktığı kaydedilirken, yıldız oyuncunun Lazio'nun teklifini olumlu karşıladığı aktarıldı. Galatasaray formasıyla 170 resmi maça çıkan 25 yaşındaki milli futbolcu, bu maçlarda 44 gol 39 asistlik performans gösterdi.

İtalyan devinden Kerem Aktürkoğlu sürprizi

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman topla ısınmayla başladı ve iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Galatasaray yarın saat 18.00’de yapacağı idmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ