MENÜ

Nihat Kahveci'den olay sözler: İşte bu ya, futbol bu!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadeelsi veren Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın sonucunda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Zorlu deplasmanda üç farklı galibiyet alan sarı - kırmızılıların ve Adana Demirspor'un performansını Nihat Kahveci değerlendirdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den olay sözler: İşte bu ya, futbol bu!

Süper Lig'in 34. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Sarı - kırmızılılar ilk yarısı 0-0 biten mücadeleyi, Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0 kazandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın deplasmanda aldığı galibiyeti değerlendiren efsane futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Ne maç izledik, Premier Lig havasında git gelli. Galatasaray'ı tebrik ederim, Adana Demirspor'u da ekstra tebrik ederim. Ofansif, keyifli bir maç oynadığı için tebrik ediyorum.

Kazanan Galatasaray istediğini aldı. Galatasaray taraftarı yarın akşam mutlu şekilde derbiyi izleyecek. Kerem Demirbay, kötü gol atmıyor. O nasıl bir dönüş, o nasıl bir bitiricilik.

Nihat Kahveciden olay sözler: İşte bu ya, futbol bu

Icardi, sahada olsun olmasın. Icardi gol atmadan maç bitmiyor. Galatasaray, bugün şampiyonluk tuşunu açtı demem, 15/15 yapam bir takım sezonun ilk maçından tuşu açmış.

Bol pozisyon vardı, inanılmaz kurtarışlar vardı, tempo vardı, heyecan vardı. İşte bu ya, futbol bu. Daha 4 tane maç var, alınacak 12 puan var. İçeride oynayacağı Fenerbahçe derbisi de var. Şuan 93 puanı var ya!

Haberin Devamı

Bunu söylemek dile kolay, sahanın içinde başarmak alkışlanır. Ben, Galatasaray'ı alkışlıyorum. Böyle bir istatistiği bir daha Türkiye Süper Ligi'nde bence görmeyeceğiz arkadaşlar."

 Nihat Kahveciden olay sözler: İşte bu ya, futbol bu

YORUM YAZ