MENÜ

SON DAKİKA: Aston Villa'dan Zaniolo kararı! Galatasaray'ın yıldızı için...

İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, yaz transfer döneminde Galatasaray’dan kiralık olarak renklerine bağladığı İtalyan kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo hakkındaki kararını verdi. İşte detaylar…

SON DAKİKA: Aston Villa'dan Zaniolo kararı! Galatasaray'ın yıldızı için...

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğa odaklanan Galatasaray, bir yandan da yakın zamanda önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapmaya başlayacak. Yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa’ya kiralanan Nicolo Zaniolo da bu transfer planlamasında anahtar oyunculardan biri olacak.

Haberin Devamı

VILLA KARARINI VERDİ

Tuttomarceto'da yer alan habere göre Aston Villa, Nicolo Zaniolo için opsiyonu kullanmama kararı aldı. Söz konusu haberde konuyla ilgili, "Aston Villa'nın Nicolo Zaniolo'yu Galatasaray'dan bonservisiyle niyeti yok. Birmingham kulübü eski Roma oyuncusunu geçtiğimiz yaz 27 milyonluk bir geri satın alma bedeliyle kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Ancak oyuncunun performansı Monchi'yi ikna etmedi. Futbolcu muhtemelen temmuz ayında Türkiye'ye dönecek ve daha sonra belki de Serie A'ya satılacak" ifadeleri yer aldı.

SON DAKİKA: Aston Villadan Zaniolo kararı Galatasarayın yıldızı için...

GALATASARAY'IN EURO 2024 BEKLENTİSİ

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo için stratejisini ise 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası şekillendirecek. Zira sarı-kırmızılı kulüp, İtalya Millî Takımı ile EURO 2024'te olması beklenen kanat oyuncusunun Almanya'daki turnuvadan sonra değerinin artmasını bekliyor. Bu yüzden Galatasaray için yazın düzenlenecek olan şampiyona çok önemli.

Haberin Devamı

ZANIOLO'NUN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 39 maça çıktı. Nicolo Zaniolo, söz konusu 39 karşılaşmada 3 gol atarken asist yapamadı. İtalyan futbolcu İngiliz kulübüyle şu ana kadar bin 347 dakika süre aldı. Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaniolo'nun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro.

Nicolo Zaniolo, Aston Villa tesislerine böyle giriş yaptı
YORUM YAZ