MENÜ

Transferde son dakika: Rıdvan Yılmaz'da karar verildi! Galatasaray istiyordu

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın transfer listesinde sık sık yer alan Rıdvan Yılmaz'ın geleceği netleşmeye başladı. Rangers, milli futbolcumuz için kararını verdi.

Transferde son dakika: Rıdvan Yılmaz'da karar verildi! Galatasaray istiyordu

Süper Lig'in ara transfer döneminde adı sık sık Galatasaray ile anılan Rıdvan Yılmaz için kulübü Rangers kararını verdi. Genç futbolcu daha fazla forma giymek istediği için takımdan ayrılmak istiyordu. Sarı Kırmızılı ekip ise Angelino'nun ayrılığı sonrası kesin olarak bir sol bek takviyesi yapacaktı. Bu sırada görüşmeler olumlu geçerken, Galatasaray transferde Köhn tercihini yaptı. Transfer dönemi kapandı ve Rıdvan Yılmaz'ın da geleceği bir anlamda netleşmiş oldu.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM KADROSUNDAN ÇIKARTILDI

A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz'ın sol üst uyluk adalesinde sakatlık yaşadığı ve aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Transferde son dakika: Rıdvan Yılmazda karar verildi Galatasaray istiyordu

TFF'den yapılan açıklamada; "Avusturya ile 26 Mart Salı günü özel maçta karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi. Savunma oyuncumuz Rıdvan Yılmaz, Macaristan ile dün oynanan karşılaşmada sol üst uyluk adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı." ifadeleri kullanıldı.

İŞTE RIDVAN YILMAZ KARARI

Sezonun ilk yarısında çoğunlukla takımın diğer sol beki Barisic’in arkasında yedek kalan oyuncu, son aylarda ise formayı kaptı. Devre arasında Galatasaray’ın da içlerinde olduğu bazı kulüplerle ismi anılan Rıdvan Yılmaz’ı İskoç ekibi önümüzdeki transfer döneminde de göndermeyi düşünmüyor. Barisic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Rangers’ın, Rıdvan’ı takımda tutacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Transferde son dakika: Rıdvan Yılmazda karar verildi Galatasaray istiyordu

YORUM YAZ