MENÜ

36 ay taksitle üyelik

Sarı-Lacivertli taraftarlar 2 bin TL'lik bedeli 3 yılda ödeyecek. Taraftarlar üyelik ücretinin yüksek olduğunu dile getirince Başkan Yıldırım harekete geçti. Bu çözümle F.Bahçeliler Migros Tribünü bilet fiyatına kulübe üye olabilecek.

36 ay taksitle üyelik

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım taraftarların 2 bin TL’lik üyelik bedelini daha rahat ödeyebilmesi için çözüm üretti... İlk kez Hürriyet’in duyurduğu Fenerbahçe Kulübü’nün yenilenen 2 bin TL’lik üyelik ücretini sarı lacivertli taraftarlar yüksek bulmuştu.
Taraftarların dile getirdiği bu sıkıntıya kayıtsız kalmayan Aziz Yıldırım, bu ücretin 36 taksitte aylık 55 TL’ye ödenmesi çözümünü üretti. Yani sarı lacivertli taraftarlar, Migros Tribünü’nden bilet alma fiyatına Fenerbahçe Kulübü’ne üye olabilecek.

Tüzük kitapçığı baskıya gönderildi

Haberin Devamı

Bu arada Fenerbahçe’nin yeni tüzüğü ile ilgili çalışmalar dün akşam Aziz Yıldırım’ın da katıldığı toplantı ile tamamlandı. Yaklaşık iki aydır devam eden çalışmalar özellikle son 15 günde oldukça yoğunlaşmıştı. Tüzükle ilgili Aziz Yıldırım’ın hukukçu ekibiyle birlikte son rötuşları atması bekleniyordu.

Önceki akşam kulüpte hukuk ekibiyle birlikte Yıldırım tüzük çalışmalarına son noktayı koydu. Dün matbaaya gönderilen tüzüğün önümüzdeki günlerde üyelere postalanacağı belirtilirken, tüzük kongresinin mayıs ayındaki mali kongreden önce yapılacağı öğrenildi.

YORUM YAZ