MENÜ

Alex süresiz kadro dışı

Kasımpaşa maçında oyundan alınıp kulübe yerine tribüne giden Brezilyalı için yönetim son kararı verdi. Kulüp saat 11:40 itibariyle konuyla ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklamada bulundu.

Alex süresiz kadro dışı

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

*****************************************

Haberin Devamı

Alex, A2 takımıyla çalışmalarına devam edecek. Cristian ve Stoch'a da para cezası verildi.

BARONI DE ANTRENMANA ÇIKMADI
Yaklaşık 40 dakika süren toplantı nedeniyle bugün saat 11.00'de başlaması gereken antrenman, saat 11.40'ta başladı. Antrenmana, kadro dışı bırakılan Alex de Souza'nın yanı sıra Kasımpaşa maçında 18 kişilik kadroya alınmayan ve bugün kendisine para cezası verilen Cristian Baroni'nin de çıkmaması dikkat çekti.

FUTBOLCULAR SON DERECE ÜZGÜN
Antrenman için sahaya çıkan sarı-lacivertli oyuncuların moralsiz olduğu gözlenirken, futbolcuların isteksiz davrandığı ve paslaşmadığı öğrenildi. Bunun üzerine teknik direktör Aykut Kocaman'ın, isteksiz hareketleri nedeniyle futbolcuları 10 dakikalık çalışmanın ardından tekrar içeri aldığı belirtildi.

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı

*****************************************************

Kasımpaşa maçında oyundan alınıp kulübe yerine tribüne giden Brezilyalı için yönetim son kararı verdi: Artık kulübe zarar veriyor, gereğini yapalım... Büyük bir sürpriz olmazsa Alex ve vatandaşı Cristian bugün kadro dışı kalacak.

Sezon başından bu yana Fenerbahçe’nin aldığı kötü sonuçlar kadar gündemden düşmeyen bir başka olay da Alex oldu. Kadroya girmediği dönemlerde hocası Aykut Kocaman için sosyal medyada sitem dolu mesajlar yayınlayan, oyundan çıkarken sergilediği tavırlarla gündemden düşmeyen Sambacı, Kasımpaşa karşılaşmasının devre arasında oyundan alındıktan sonra da kulübe yerine tribüne gidince taraflar arasındaki gerilim tırmandı.

Her fırsatta devre arasında Fenerbahçe’den kopabileceği yönünde açıklamalarda da bulunan Alex için noktayı yönetim koyuyor. Aykut Kocaman’ın vermekte zorlandığı karar için bir araya gelecek Sarı-Lacivertli idarecilerin, “Artık Alex’in bu tavrı takıma zarar veriyor, arkadaşlarını da etkiliyor. Asıl olan Fenerbahçe’dir. Bu işin daha fazla gündem olmaması gerekiyor” fikrinde uzlaştığı öğrenildi. Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında da Alex için bir oylama yapılacağı, fakat Sambacı’nın süresiz kadro dışı kalma kararının kabulüne kesin gözüyle bakıldığı bildirildi.

Cristian da etkilendi

Kadro dışı bırakılacak tek futbolcunun Alex olmadığı da kulislerde dolaşan haberler arasında. Vatandaşının yaşadığı sorunlardan çok etkilenen Cristian’ın da Alex ile aynı kaderi paylaşacağı edinilen bilgiler arasında. Yönetimin kararına Aykut Kocaman’ın da onay vereceği ve iki futbolcu için özel bir çalışma programı hazırlanacağı belirtildi. Alex ve Cristian’a ara transfer döneminde de her türlü kolaylığın sağlanması bekleniyor.

Bu arada Aykut Kocaman’ın bu sabahki idman öncesi Samandıra’da oyuncularıyla bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ