MENÜ

Halı Saha'nın zirvesinde İzmir var

iddaa Rakipbul Ligi 2013 Türkiye Finalleri'nin ardından İl Puanları da belli oldu.Zirve'de İzmir var.

Halı Saha'nın zirvesinde İzmir var

iddaa Rakipbul Ligi 2013 Türkiye Finalleri'nin ardından İl Puanları da belli oldu. 1. Torbada yer alan İstanbul ve İzmir'in zirve çekişmesi devam ederken Antalya elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu ile zirveye bir adım daha yaklaştı.

Katılıma göre Ankara düşüşte iken Adana ilk Türkiye Finalleri deneyimine karşın 2. torbaya yükselmeyi başardı. Kocaeli ise 2. Torbadan 3. Torbaya geriledi.

İşte il puanları ve torbalar:

1.TORBA

1- İzmir - (76 Puan)

2- İstanbul - (66 Puan)

3- Antalya - (55 Puan)

4- Bursa - (39 Puan)

2. TORBA

1-Denizli - (29 Puan)

2-Konya - (25 Puan)

3-Adana - (22 Puan)

4-Ankara - (18 puan)

3. TORBA

1-Kocali - (14 Puan)

2-Sakarya - (8 Puan)

3-Samsun - (5 Puan)

4-Eskişehir - (5 Puan)

YAKINDA GAZİANTEP VE KAYSERİ'DE

iddaa Rakipbul Ligi yakında Gaziantep ve Kayseri'de de organizasyonlara başlamayı planlıyor. Kayseri ve Gaziantep'in de dahil olmasıyla 14 İl'e çıkacak olan iddaa Rakipbul Ligi, Türkiye şampiyonasının ardından şampiyon olan İl takımını Avrupa Halı Saha Şampiyonası'na götürecek.

Bu sene Türkiye finallerinde şampiyon olan Antalya temsilcisi Galacticos, Türkiye’nin en iyi halı saha takımı unvanıyla, Türkiye’yi Avrupa Halı Saha Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Önce Antalya’yı, Şimdi Türkiye’yi Temsil Edecekler Türkiye Şampiyonluğu apoletini göğsüne takan Antalya temsilcisi, 2014’te İsrail’de 41 ülkenin katılımıyla düzenlenecek Avrupa Halı Saha Şampiyonasında da Türkiye adına mücadele etme hakkı kazandı.

İddaa Rakipbul Ligi nedir?

Özellikle son yıllarda erkeklerin en büyük hobileri arasında bulunan “Halı Saha Futbolu” denince akla gelen ilk isim olan iddaa Rakipbul Ligi, kurulduğu 2006 yılından beri Türkiye’nin 12 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Samsun, Denizli) Rakipbul.com internet sitesi üzerinden 7 binin üzerinde halı saha takımına ve 80 binden fazla amatör futbolsevere hitap ediyor. Düzenlediği her maçta hakem, profesyonel maç topu, editör analizleri, maç sonu basın toplantıları, HD video özeti ve detaylı oyuncu istatistikleri gibi hizmetler sunan, bu istatistikler sonucunda oyunculara biçilen değerlerle halı sahalarda bir transfer borsası yaratarak sporseverlere profesyonel bir heyecan yaşatan iddaa Rakipbul Ligi, aynı zamanda Avrupa Halı Saha Federasyonu’nun Türkiye temsilcisi konumunda. iddaa Rakipbul Ligi’nin Türkiye Şampiyonu, her yıl 41 ülkenin katılımıyla düzenlenen Avrupa Halı Saha Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ