MENÜ

İnadına Aslan!

Kayseri'den Galatasaray'a gelebilmek için yıllık ücretinden feragat ederek, bonservisinde indirim yaptıran Amrabat, bu kez de başta Malaga olmak üzere İspanyol kulüplerinden gelen teklifleri, “Yuvama dönmek istiyorum” diyerek geri çevirdi

İnadına Aslan!

Fatih Terim’in yoğun ısrarları sonucu geçen sezon başında 8.6 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor’dan Galatasaray’a transfer edilen Nordin Amrabat, operasyonun gerçekleşmesi için yıllık ücretinden feragat etmişti. Sarı-Kırmızılı kulüple 5 yıllık sözleşme imzalayan Faslı futbolcu, toplamda 800 bin Euro’yu gözden çıkararak, bu paranın bonservisine sayılmasını sağlamıştı. Buna karşın Mancini döneminde yabancı kontenjanında yer açılması için devre arasında Malaga’ya kiralanan Amrabat, burada müthiş bir performans sergiliyor. 13 maçta 2 gol, 5 asistlik bir istatistik ortaya koyan 27 yaşındaki oyuncu, hem kendi takımının hem de diğer İspanyol kulüplerinin dikkatini çekti. Hatta Amrabat için Galatasaray’a teklif yapıldığı, ancak yıldız futbolcunun Sarı-Kırmızılı kulüpte kalma arzusunu dile getirmesinden dolayı tekliflerin geri çevrildiği belirlendi.

‘Benim için İstanbul’a gittiler’

Amrabat, Hollanda basınına konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Malaga’nın satın alma opsiyonu yok. Ama şu ana kadar 2 kere İstanbul’a gidip görüşmeler yaptılar. Ben kesinlikle dönmek istiyorum. Burada Malaga’nın yanı sıra başka İspanyol takımlarından da ilgi var. Ama ben tamamen Galatasaray’a geri dönmeye odaklanmış durumdayım.”

‘İspanyolcam iyi olmadığı için...’

Nordin Amrabat son Villarreal maçında hakeme yaptığı gözlük hareketi ve sonrasında gördüğü kırmızı kartla ilgili de konuştu. Son derece iyi bir karşılaşma çıkarmasına rağmen oyundan atılan Faslı futbolcu, “Bir anlık sinirle yapmış olduğum bir hareketti. İspanyolcam çok iyi değil, bu yüzden işaret dilini kullandım. Duyduğuma göre belki 2 maç bile ceza alabilirmişim. Umarım özür dilemek beni kurtarır” ifadesini kullandı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ